2777
2789
نتیجه خاصی نداره دارو هم نداره افت قند

پس باید پکار کرد؟من دیگه دارم از زندگی خسته میشم. ۹ ماه بیرون نرفتم جز مسیر مدرسه اونم با مامانم میرم من معلمم هستم 😔😔موقع تدریس دیگه کم میارم و مدام میخورم از مهر تا الان ۱۶ کیلو اضافه کردم

خدا کافیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پن تو تایپیک سال های قبل دیدم که شما هم این مشکلو داشتین چه جور حلش کردین،؟؟اصلا خوب شدین شما؟؟

برای من به خاطر خواب خیلی خیلی بدم بود و داروهای اعصابی که میخوردم

دیدی که داروی اعصاب همش ادمو گرسنه میکنه فکر کنم اون باعث میشد که قندمم بیفته 

الان چند ساله که قندم خوبه حدودا هشتاد نود هست ولی قدیما که سنم کمتر بود همیشه شصت هفتاد بود

دکتر اون زمان بهم گفته بود که هر سه ساعت یه چیزی بخور که قندت نیفته چون من سیستمم از اینا بود که نهار میخوردم میرفت تا شب 

الان دقتم بکنی متخصص های تغذیه هم میان وعده میدن و هر سه ساعت باید یه چیزی بخوری

فقط باید کم بخوری که چاق نشی مثلا یه سیب سه ساعت بعد غذا بخور نه اینکه مثلا بشینی شیرینی و شکلات و نون و اینطور چیزا بخوری

حقیقتش من بستری شدم کار خاصی هم نکردن فقط گرسنگی دادن بهم تو بیمارستان که قندم رو بگیرن

در صورتیکه من معمولا بعد اینکه غذا میخوردم تازه حالم بد میشد و لرزش میگرفتم و بدنم داغ میشد 

بعد نمیدونم یادت باشه و خونده باشی من یه روز رفتم ازمایش بدم دکتر غدد بهم یه ازمایش گلوکز هم داد و گفت هر روزی حالت بد بود انجام بده و منم حالم بد نشده بود و دیگه اونروزی که رفتم ازمایش بدم اینم دادم که قند خونم بعد خوردن گلوکز کمتر شده بود از قند ناشتام و خلاصه دیگه پاتولوژیست منو کشوند ازمایشگاه و دکتر غدد گفت خطرناکه یهو تشنج میکنی میری تو کما و ولی اینطور که متوجه شدم درمان دارویی نداره افت قند و فقط باید گرسنه نمونی 

برای من به خاطر خواب خیلی خیلی بدم بود و داروهای اعصابی که میخوردمدیدی که داروی اعصاب همش ادمو گرسنه ...

خداروشکر که خوبی من به ۸۰ میرسه استرس میگیرم و ۷۵ دیگه اساسا میمیرم و سریع میخورم .من هر دو ساعت یه جیز میخورم و دیگه هیچ فعالیتی نمیکنم چون میترسم قندم بیفته یه جنازه ته خونه شدم

خدا کافیست

حقیقتش من بستری شدم کار خاصی هم نکردن فقط گرسنگی دادن بهم تو بیمارستان که قندم رو بگیرندر صورتیکه من ...

تو بیمارستان قندت تا چند پایین میومد؟و اینکه تشخیص نهاییشون چی بود؟من گفتن بعد بستری باید بری تهران واسه آندوسونو

خدا کافیست

حقیقتش من بستری شدم کار خاصی هم نکردن فقط گرسنگی دادن بهم تو بیمارستان که قندم رو بگیرندر صورتیکه من ...

شما چند ساعت بعد از غذا تا ۸۰ و ۹۰ میاد وآیا تو این رنج دیگه حالتون بد نمیشه؟

خدا کافیست

تو بیمارستان قندت تا چند پایین میومد؟و اینکه تشخیص نهاییشون چی بود؟من گفتن بعد بستری باید بری تهران ...

ببین تو بیمارستان با دستگاه قند رو میگرفتن مثلا میدیدن که اومده رو پنجاه و اینا خون میگرفتن پرستارا و میدادن ازمایشگاه 

در صورتیکه دستگاهاشون اصلا دقیق نبود مثلا جواب ازمایش میومد قندم هشتاد بود

دیگه دکتر بهم اگه اشتباه نکنم یه ازمایش تومور مارکر هم برای پانکراس داد و سالم بود

گفت در اینده احتمال اینکه دیابت بگیری هست چون لوزالمعده ات مثل ادمای عادی نیست 

نشنیدم تا حالا واسه افت قند اندوسونو انجام بدن

با یکی دو تا دکتر دیگه هم ویزیت بشو بعضی ها میخوان واسه ادم فقط خرج بتراشنا

ببین تو بیمارستان با دستگاه قند رو میگرفتن مثلا میدیدن که اومده رو پنجاه و اینا خون میگرفتن پرستارا ...

یعنی ممکنه دستگاه قند منم اشتباه کنه ؟؟

دستگاهم کرسنس نمیدونم چقد دقیقه؟

آره دیروز بدون اینکه آزمایشی بنویسه فقط،شرح حالمو گرفت و گفت باید بستری و بعد آندوسونو بشی

خدا کافیست

شما چند ساعت بعد از غذا تا ۸۰ و ۹۰ میاد وآیا تو این رنج دیگه حالتون بد نمیشه؟

الان خیلی سال هست مشکل ندارم این مشکل برای اوایل دهه نود بود

اره تا شصت هم دکتر میگفت طبیعی هست 

هشتاد نود همیشه برام خیلی خوبه