یه بار تو کلاس حین تدریس انگار داشتم غش میکردم سریع هموارام بهم دو استکان آب قند دادن تازه بعد اون رفتم بیمارستان قندم ۸۷ بود دیگه از بس تو نت سرچ کردم بیچاره شدم و یه بار در حین حلقه زدن دست و پام لرزید و تپش قلب و وعریق گرفتم دلم چیز شیرین میخواست تا مربا انجیر خوردم خوب شدم .الان از ترس هر ساعت با دستگاه تست میکنم و مدام میخورم که پایین نیاد .حالم بده دوست دارم الان بمیرم ب خدا
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
پنیک بله سال هاست که دارم آسنترا میخورم بدتر قندمو میندازه به دکترا پیگیم بهم میخندن
منم قبلا جوانتر بودم فشارم وقندم افت مبکرد فشارم یه بار ۶ بود قندم افت میکرد الان که سنم بالا رفته برعکس شده قندم ۱۱۰ وفشارم میره تا ۱۸ چه بدبختی گیر کردیم
خداروشکر که خوبی من به ۸۰ میرسه استرس میگیرم و ۷۵ دیگه اساسا میمیرم و سریع میخورم .من هر دو ساعت یه ...
ببین همین استرس که داری مدام میترسی قندت بیفته خودش بیشتر حالتو خراب میکنه. سعی خیلی به رقم قند خونت توجه نکنی ولی خودتو گرسنه نگهدار همیشه حتی بیرونم میری تو کیفت یه شکلاتی کیکی همرات باشه
یه بار تو کلاس حین تدریس انگار داشتم غش میکردم سریع هموارام بهم دو استکان آب قند دادن تازه بعد اون ر ...
ازمایش خون کامل دادی جدیدا؟
من اخیرا حالم بد میشد و دیگه اون اواخر به دکترا میگفتم میخوام بیهوش بشم و بهم میخندیدن و میگفتن مشکل اعصاب هست و دیگه اخرسر گیر دادم به یکیشون که بهم ازمایش خون بده و داد و فریتینم خیلی خیلی پایین بود و به خاطر کم خونی انقدر حالم بد شده بود