2777
2789
عنوان

چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 69 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب عزیزم گفته گمشو توهم یه مدت گمشو😊اگر من بودم کتابامو ور میداشتم تاکسی میگرفتم البته تاکسی مطمین ...

هیچ جا رو بلد نیستم ک برم 

خونمونم امشب دیگ نمیتونم برم دیگ ماشین نیست این وقت شب

میشه برام دعا کنین مامان بشم😔💔
كار شوهرت خيلي اشتباه بود هم بدقولي كرده هم اينقد بخاطر حرف منطقي تو غيرمنطقي رفتار كرده بي ادب

خیییلی فک کرده مرده میتونه هرکار دلش خاست بکنه

میشه برام دعا کنین مامان بشم😔💔
از خدامه یکاری کنی پرونده درس کنم براش ولی زرنگه میدونه چیکار کنه

تو نرو از خونه بیون فردا حکم عدم تمکین میگیره ها

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
تو خونه ام ولی بام گفت برو گمشو.نیگم کاش یجایی داشتم میتونستم میرفتم 

اهاان فک کردم خیابونی ... خب نروو بابا در اتاقتو ببند امتحانتو ک دادی میری... مطمعنا الان عذاب وجدانم داره

خیییلی فک کرده مرده میتونه هرکار دلش خاست بکنه

غصه نخور عزيزم خيلي ناراحت شدم برات كه سرت رو زخمي كرده و اينقد زشت برخورد كرده ..

مردانگي اين نيست

شوهر رو باید بگیری همچییین پخته بزنیش که بفهمه دنیا دست کیه  
اره میگه خونه منه منم گفتم میرم مطمعن باش دیگ تحملتو ندارم

وااا پاشو برو اگاهی که کتکت زده 

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
چقد بدبختیم ما زنای ایرانی ک مردا هرکار خاستن بکنن و ما از ترس جامعه و خیابون این وقت شب تو شهر غریب ...

حرف و کتک زدن شوهرت اشتباه بود تو این شکی نیست.مطمئن باش خودش پشیمون میشه و زمانی که اشتی کردی باهاش اتمام حجت کن اگر خدای نکرده دوباره این کاراش رو تکرار کرد میری

خداجونم خودت مواظب زندگیم و عزیزانم باش.خدایا شکرت بابت سلامتی شکرت بابت داشتن دختر و پسرم وهمسر عزیزم.(.پسرم کوچولوتر بود به نیم وجبی میگفت نیم جببی😊)