2777
2789
عنوان

چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 69 پست
حرف و کتک زدن شوهرت اشتباه بود تو این شکی نیست.مطمئن باش خودش پشیمون میشه و زمانی که اشتی کردی باهاش ...

با صحبت فک نکنم چیزی حالیش بسه باید یمدت برم

میشه برام دعا کنین مامان بشم😔💔

با این حالت میتونی فردا امتحان بدی؟؟؟ کاش همون موقع که گفت برو میرفتی ولی الان که موندی فردا امتحانتو بده بعد امتحان حتما برو نزار غرورت بشکنه .... اگه میتونستی واسه ضربه ای که به سرت زده بری پزشک قانونی خیلی خوب میشد

خداجونم شکرت😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این حالت میتونی فردا امتحان بدی؟؟؟ کاش همون موقع که گفت برو میرفتی ولی الان که موندی فردا امتحانت ...

نمیدونم هیچی نخوندم دوهفته هرروز امتحاندارم درس خودش و میخوندم 

اون موقع هیچی پول همرام نداشتم فقط گوشیم بود نمیتونستم برم 

پزشکی قانونی و شکایت و اینا هیچکار بلد نیستم اصن نمیدونم چیکار کنم کجا برم 

اگه واقعا میخوای بری بگو‌وقت بذارم تایپ کنم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
نمیدونم خودمم خیلی سخته ؟ میشه اگر وقت داری بنویسی شاید بدردم خورد 

تا یه مراحلی رو برو بنظرم الان ول کنی بدتر میشه .توی عقدنامه نوشته شده که دانشجو هستین؟ باید برید دادگاه خانواده اونجا کارت ملی و شناسنامه و سند ازدواج همراتون باشه . اسمتون ثبت میشه یه کد رهگیریم براتون صادر میشه بعد از تشکیل پرونده عریضه نویس همونجا دارن و براتون شکایتتون رو مینویسه (کار خیلی زیادی با شما نیست همش مرحله به مرحله شده مثل واریز یه فیش توی بانک ). بعد میفرستن دادسرا اونجا معرفی نامه بهتون میدن که برید پزشک قانونی دیگه بعد از پزشک قانونی که ثبت کرد جراحات رو اگر خواستین ادامه بدین باید برگردید دادسرا و ادامه شکایت ولی میتونین تو همین مرحله متوقف کنین و فقط ثبت جراحات کنین

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
تا یه مراحلی رو برو بنظرم الان ول کنی بدتر میشه .توی عقدنامه نوشته شده که دانشجو هستین؟ باید برید دا ...

اره توی شروط ضمن عقد شرط حق تحصیل و اشتغال رو گرفتم

ممنونم از راهنماییت. حتما میرم فردا بعد امتحانم امیدوارم از پسش بر بیام چون من تاحالا تنها حتی سوپر مارکت هم نرفتم چ برسه دادگاه اگ شد با یکی از همکلاسی هام میرم 

اره توی شروط ضمن عقد شرط حق تحصیل و اشتغال رو گرفتم ممنونم از راهنماییت. حتما میرم فردا بعد امتح ...

حتما برو حداقل جراحات ثبت بشه بعد هم حتما برید مشاوره خونه رو اصلا اصلا ترک نکن که هم قانونی هم زناشویی به ضررته