2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تو فکرشم ولی خواهرم هفته قبل زد میگفت خیلی دردددد داشت با وجود بی‌حسی

یکم ترسیدم ولی خیلی دوس دارم بزنم

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔

من کانتور زدم از شید قشنگ تره ماندگاری بیشتری داره شیر خیلی خیلی طبیعیه  ولی کانتور بهتره 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

بعد یه چیزی خیلی به رنگی که نشونت میده یا میگی توجه نکن تکنیک دست اون طرف مهمه که چقدر تراکم رنگ داشته باشه کارت 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

من زدم عالی شده

چه رنگی زدی 

من دوست ندارم قرمز باشه 

رژم که می زنم همیشه کالباسی و هلویی و این جور رنگا می زنم 

رنگم بدم میاد کلا آرایش غلیظ بدم میاد 

و اینکه قیافه ام زنونه نمیشه 

مراسم ختم و این جور جاها بخواهی بری من نیست ؟

چه رنگی زدی من دوست ندارم قرمز باشه رژم که می زنم همیشه کالباسی و هلویی و این جور رنگا می زنم رنگم ...

اولش که قرمزه تا چند روز بخوای نخوای 

ماله من الان یه رنگ کالباسی داره اگه بتونم عکس میزارم ببین 

بعد یه چیزی خیلی به رنگی که نشونت میده یا میگی توجه نکن تکنیک دست اون طرف مهمه که چقدر تراکم رنگ داش ...

وای من همش نگرانم اون رنگی که میگم نشه 

از اینکه قرمز باشه یا اینکه پر رنگ باشه خیلی بدم میاد 

ولی نمونه کار گذاشته بود تو پیج اش دقیقا ماله یه نفرو همون رنگی که من می خواستم زده بود 

دیگه نمی دونم چه کنم والا

وای من همش نگرانم اون رنگی که میگم نشه از اینکه قرمز باشه یا اینکه پر رنگ باشه خیلی بدم میاد ولی نمو ...

اشکال نداره اگه همون که میخوای هم نشه تو ترمیم درستش میکنه میخوای انقدر طبیعی باشه اصلا برا چی انجام میدی شید که خط لب رو اصلاح می‌کنه نه فرم میده نه حجم