2777
2789
من دوست دارم طبیعی باشه آخه مجردم سنمم کمه دوست ندارم قیافه ام زنونه بشه

منم مجردم چه ربطی داره به زنونه شدن یعنی هر کی رژ پر رنگ تر بزنه قیافه اش زنونه میشه ؟ 

آخه آدم باید یه کاری رو میخواد انجام بده یه هدفی داشته باشه وقتی میخوای اصلا معلوم نشه خب چه کاریه 😐

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دلم میخواد اما بالاخره ماده ی شیمیاییهمی ترسم عوارض داشته باشهدکتر یکبار بهم گفت نزندکتر پوست مو ...

خب رژم بخواهی بزنی سرب داره همینه دیگه 

بالاخره رنگ لبو تغییر میده دیگه

این قدری که شما میگی طبیعی باشه نهایت نهایت خیلی کارش خوب باشه یک سال رنگ لبت رو یه کم تغییر بده اولش پر رنگ تر بزن به مرور کمرنگ میشه مثل تاتو بدن هست 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

من میکرو شید لب بن مژه همرو زدم عالی شده اصلأ هم زنونه نیست با اینکه متاهلم و ۲۵سالمه

من شید و بن مژه رو حتما می زنم اما میکرو رو شک دارم چی کار کنم 

من مجردم آخه سنمم ۲۰ سالمه میکرو رو شک دارم که زنونه بشه چهرم

منم مجردم چه ربطی داره به زنونه شدن یعنی هر کی رژ پر رنگ تر بزنه قیافه اش زنونه میشه ؟ آخه آدم باید ...

نمی خواهم اصلا معلوم نشه 

می خوام خیلی پر رنگ نباشه 

من رژ پر رنگ هم نمی زنم خوشم نمیاد 

هدفمم اینه رنگ لیام یه مقدار تغییر کنه 

عجبا

من شید و بن مژه رو حتما می زنم اما میکرو رو شک دارم چی کار کنم من مجردم آخه سنمم ۲۰ سالمه میکرو رو ش ...

صبر کن عکس میکرو هم بزارم ببین 

دیگه مثه قبل نیست غیر طبیعی کار کنن الان نچرال و طبیعی کار می‌کنن

صبر کن عکس میکرو هم بزارم ببین دیگه مثه قبل نیست غیر طبیعی کار کنن الان نچرال و طبیعی کار می‌کنن

لطف می کنی عزیزم 

آره کاره خیلی از پیج ها رو دیدم نچرال در میارن 

ولی یکی از دوستام زده خیلی زنونه شده 

اونو که میبینم می ترسم 😂

خب رژم بخواهی بزنی سرب داره همینه دیگه

درسته

من بدون سرب میگیرم و خیلی گرون

دیگه خدا میدونه راست میگن بدون سربه یا نه

آخه شیلد وارد بافت لب میشه مستقیم

بعدشم گفتم که خودمم دلم میخواد ولی می ترسم

وطن ای مادر غمدیده ام.......

درستهمن بدون سرب میگیرم و خیلی گروندیگه خدا میدونه راست میگن بدون سربه یا نهآخه شیلد وارد بافت لب می ...

دنیا دو روزه 

این قدر به خودت سخت نگیر 😂