2777
2789
عنوان

من اکستنشن کردم عذاب وجدان دارم

302 بازدید | 18 پست

منو قانع کردن که مژه مصنوعی به پوست نمیچسبه و چون تار به تاره آب میرسه به مژه هام اندازه چسب مصرفی هم اندازه یک عدسه طبق گفته مکارم شیرازی

خواهرم برام زده خیلی خوشگل شدم کلی سرش زحمت کشید 

و خیلی تغییر کردم بعد مدت ها دلمردگی

اما برای نماز 🥲عذاب وجدان داشتم وضوم قبول بشه نشه 

خودمو قانع کردم که خدا زیباست و زیبایی ها رو دوست داره من نماز رو از ته دل برای خدا میخونم خدا از دل من که خبر داره مهم نیت منه و اینکه من بعد مدت ها با یه تغییر کوچک حالم بهتر شده خدا هم خوشحاله بخاطر خوشحالیم 

نظر شما چیه؟

واسه وضو غسل مانع ایحاد میکنه،خودتو گول نزن عزیز جان,😘

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها من چندروز پیش شنیدم اینا که ناخن میکارن چون غسلشون باطل هست و تو اون حالت می مونن مثلا حائض می مونن اگر بچه ای ازشون به وجود بیاد حرامزاده است...

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  
چه سخت گیرانه🥲

عزیزم همه ماها که نماز میخونیم دوست داریم لاک بزنیم ناخن بکاریم مژه بزنیم چون یه غریزه است زن زیبایی رو دوست داره وخداوند در وجودش قرار داده اما این زیبایی هایی که باعث میشه هزاران نفر بهت توجه کنن و شاید از خانم خودشون بدشون بیاد همین باعث دلمردگی در روحت میشه و اثراتش پژمردگی و افسردگی نداشتن نشاط...

برای داشتن زندگی بهتر و روحیه شاد خودتو بیشتر بخدا نزدیک کن با ذکرو نماز و کارهای دیگه تا قلبت شاد بشه و گرنه اینا شاید ظاهرا شادت کنن اما روحتونو به مرور مریض میکنه

میفهممت عزیزم، الان همه چی وارونه شده

خیلیاکااشت دارن و باهمین حرفا که نیت مهمه خدا مهربونتر از فکر ماست و.... دستور خدارو تغییر میدن

خیلی سخته توواین زمونه ادم به فرمان خدا عمل کنه، از به قول شما این تغییرات زیبا بگذره به خاطر عبادتش به خاطر جلوه نکردن جلو نامحرم....

اما گل من واس شادی روانت خیلی راها هست که اثرش عمیقتر از این حرفاست

گاهی یک ورزش مثل شنا،یک برنامه مرتب عبادی مثلا رفتن به مزار شهدا، حرم اگه در مشهد با قم و شیرازی.... جوری روحو تازه میکنه که اثر عمیقش ارتباط ادمو با خدا بهتر میکنه

همنشین تو انتخابای ما خیلییی اثر داره حتی یک حدیث دیدم که انسان باهمنشینش محشور میشه

پس در انتخاب دوردبری هات خیلی دقت کن، کسایی باشن که تورو به یاد خدا بندازن نکه دور کنن...

چه سخت گیرانه🥲

شما چون درک درست از رانندگی داری هیچوقت به پلیس نمیگی سخت نگیر بابا حالا گواهی نامه نداشته باشم به جاش علاقم به رانندگی زیاده!

یا استخر پرید هستی بری به مسئول استخر نمیگی سخت نگیر حالا یک مشت خونه دیگه کسیو که نمیکشه، به جاش خودم بهداشت خیلی دوست دارم !

ولی چون درک درستی از دستورات خدا نداریم و با میل و هوس ما مطابق نیست میگیم سختگیریه

بله امروز میرم ریمو کنم

عزیزم میدونم برات سخته ولی با خدا عهد کن که خدایا من بخاطر تو بخاطر یاری کردن دین تو اینکارو میکنم خودمو میسپارم به تو خودت زندگیمو درست کن و هر چی که میتونی بگو..خوشبخت و عاقبت بخیر باشی عزیزم😘😘