2777
2789

مثلا ابروهای من خیلی مشکی پره 

یکم رنگ بزارم حالت خرمایی شه 

پشت موهام رنگ خرمایی بیشتر داره 

یکم سوسکی موهامو رنگ خرمایی بزارم 

الان دیدم اکثر دخترا میزارن 

زشته بزارم؟ 

عاشق امام حسین♥️🫀

بستگی به طرز فکر خونوادتو اطرافیانت داره

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره تو چه محیطی هستی .

اطرافیان ما دختری رنگ کرده موهاشو.  سریعا گفتن شوهر کرده 

نمیگن تا کسی ندونه 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

از نظر من که اشکالی نداره 😁

ولی نظر مامانت مهمه 😄

اصلاً چند سالته؟

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
بستگی داره تو چه محیطی هستی .اطرافیان ما دختری رنگ کرده موهاشو. سریعا گفتن شوهر کرده نمیگن تا کسی ...

ن خانوادم چیزی نمیگن مامانم میگه بزار یکم تغییر منی رنگت عوض شده 

ولی متاسفانه فامیل داغون و آره داریم ما

عاشق امام حسین♥️🫀

ن خانوادم چیزی نمیگن مامانم میگه بزار یکم تغییر منی رنگت عوض شده ولی متاسفانه فامیل داغون و آره داری ...

یا قهوه ای تیره کن . تا زیاد مشخص نباشه

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بستگی داره تو چه محیطی هستی .اطرافیان ما دختری رنگ کرده موهاشو. سریعا گفتن شوهر کرده نمیگن تا کسی ...

من مجرد بودم اکثرا لباس مشکی می پوشیدم

یک بار دلم خواست آبی کمرنگ خریدم 

یک همسایه داشتیم هر روز از مادرم می پرسید چایزنجبیل نامزد کرده؟؟؟؟

مامانم می گفت نه    دوباره فردا هم می پرسید

هر وقت اون لباس را تنم می دید از مادرم می پرسید که من نامزد دارم یا نه؟؟؟

مامانم اتفاقا اون و ابجیم گفتن بزار رنگت تغییر کنه 18سالمع

پس دیگه مشکلی نیست، مبارک باشه 😊

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...