در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...
نبابا همین یه ماه پیش تحت نظر بودم عفونت ندارم خوب شدم حتی دیگه پریودامم منظمه قبلا ک عفونت داشتم نا ...
ن عزیزم عفونت ادراری منظورمه تو خانما شایع ممکن مبتلا بشی چیز ترسناکی نیست نترس فعلا مایعات زیاد بخور تا بتونی بری یه آزمایش کشت ادرار بدی
در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...
عفونت ادراری رو نمیدونم ولی باشع مایعات زیاد خوردم اینطوری شدم از ظهر تا الان چای آب خوردم
اشکال نداره ادامه بده همین روند ولی حتما یه کشت ادرار بده هرموقع ک امکانش بود واست