2777
2789

هم پریودم هم تکررر ادرار گرفتم از ظهر تا الان منو دق کرده سوزش خارش هیچی ندارم فقط تکرر فقط تکرر اونم در حد چندقطره🙁 چیکار کنم این بی صاحب قط شع؟

شاید عفونت داری فعلا مایعات زیاد بخور تا بعدا بری آزمایش 

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید عفونت داری فعلا مایعات زیاد بخور تا بعدا بری آزمایش

نبابا همین یه ماه پیش تحت نظر بودم عفونت ندارم خوب شدم حتی دیگه پریودامم منظمه قبلا ک عفونت داشتم نامنظم بود گاها میشدم گاها نه

نبابا همین یه ماه پیش تحت نظر بودم عفونت ندارم خوب شدم حتی دیگه پریودامم منظمه قبلا ک عفونت داشتم نا ...

ن عزیزم عفونت ادراری منظورمه تو خانما شایع ممکن مبتلا بشی چیز ترسناکی نیست نترس فعلا مایعات زیاد بخور تا بتونی بری یه آزمایش کشت ادرار بدی

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...
ن عزیزم عفونت ادراری منظورمه تو خانما شایع ممکن مبتلا بشی چیز ترسناکی نیست نترس فعلا مایعات زیاد بخو ...

عفونت ادراری رو نمیدونم ولی باشع مایعات زیاد خوردم اینطوری شدم از ظهر تا الان چای آب خوردم

عفونت ادراری رو نمیدونم ولی باشع مایعات زیاد خوردم اینطوری شدم از ظهر تا الان چای آب خوردم

اشکال نداره ادامه بده همین روند ولی حتما یه کشت ادرار بده هرموقع ک امکانش بود واست

فداتشم عزیزم چشم حتماً

انشالله که چیزی نیست عزیزم نگران نباش 

میشه منو دعا کنی فقط 🥺😭