2777
2789
عنوان

تکرر ادرار امونمو بریده کمکککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 24 پست
آره بخدا امونمو بریده فردا حتما یه سر میرم داروخونه

ببین قرصو بخوری رنگ ادرارت نارنجی میشه 

نترسی ی وقت 

عادیه 

قیمتی هم نداره قرصش فک کنم 20 تمن باشه 

منم تند تند این حالتی میشم از اون قرصه میخورم 

سرویس بهداشتی سر کار ک استفاده کنم سریع عفونت میگیرم 

انشالله که چیزی نیست عزیزم نگران نباش میشه منو دعا کنی فقط 🥺😭

اینروزا همه محتاج دعان چشم عزیزم نمیدم دردت چیه ولی برای درمانش دعا میکنم تو هم برای یکی از عزیزانم که سخت در حال جان کندنه تروخدا دعا کن خدا اونو بهمون برگردونه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینروزا همه محتاج دعان چشم عزیزم نمیدم دردت چیه ولی برای درمانش دعا میکنم تو هم برای یکی از عزیزانم ...

چشم عزیزم از صممیم قلبم دعا میکنم که بهتون برگردن سالم و سلامت ❤️✨️

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...
ببین قرصو بخوری رنگ ادرارت نارنجی میشه نترسی ی وقت عادیه قیمتی هم نداره قرصش فک کنم 20 تمن باشه منم ...

آخه مشکل اینجاس من اصلا سرویس بهداشتی عمومی نمیرم مگه اینکه ماهی سالی یه بار پیش بیاد مجبور شم برم بعدشم خیلی بهداشت رو رعایت میکنم اینکه اینجوری بشم واقعا حرصم میده چشم عزیزم دکتر نمیخام برم ولی اینکاری ک گفتی انجام میدم ایشالا خوب شم کلی دعات میکنم

ببین قرصو بخوری رنگ ادرارت نارنجی میشه نترسی ی وقت عادیه قیمتی هم نداره قرصش فک کنم 20 تمن باشه منم ...

سلام عزیزم خوبی اون قرصی که گفتی رو گرفتم هر موقع تکرر ادرار بگیرم میخورم خوب میشم ازت سئوال داشتم شما تکرر ادرارت با این قرص خوب شد؟ یا هنوز درگیرشی؟ مصرف طولانی مدت این قرص عوارضی نداره؟

سلام عزیزم خوبی اون قرصی که گفتی رو گرفتم هر موقع تکرر ادرار بگیرم میخورم خوب میشم ازت سئوال داشتم ش ...

ثسلام .. خدارو شکر ... من خوب میشم 

مثلا دو س سال بعد باز عفونت ادراری بگیرم باز دو س تا دونه میخورم جواب میده 

ثسلام .. خدارو شکر ... من خوب میشم مثلا دو س سال بعد باز عفونت ادراری بگیرم باز دو س تا دونه میخورم ...

من الان دوروزه شبها درگیر تکرر ادرار هستم همین یکم پیش از این قرصه یدونه خوردم هنوز فرقی نکرده به حالم میرم دستشویی میام تا الان که مصرف کردی ازش عوارضی نداشته برات؟