2777
2789
عنوان

اولین حقوق رسمی ام رو گرفتم😍

1374 بازدید | 36 پست

امروز بلاخره اولین حقوق رسمی من واریز شد🤩

حتی بیشتر از قردادی که بسته بودم

به عنوان پاداش واریز شد

شکر خدا🤍

میدونم که این حقوقم بسیار پر برکت هست

چون واقعا براش تلاش کردم و هیچ کم کاری انجام ندادم

شکر خدا❤️ 

الان 22سالمه  وشروع کارم 

مطمئنم که 26سالگی یه روز منم معروف ترین مشاور ومعلم مبحث تیزهوشان میشم

روزی میشه که عکسم روی بیلبورد می‌ره

همایش های بزرگی برگزار میکنم

من ایمان دارم به روزای خوب🫀

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه حس شیرینی 🥹😍 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

🫶🏻🧡

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

فرهنگیان بودی،؟ چ جور ۲۲ساله ب ازون اموزش برورش رسیدی

نه عزیزم من قبلاً تدریس خصوصی اینا انجام میدادم 

به هم دیگه معرفی میکردن

یه آموزشگاه به نام برای تیزهوشان 

زنگ زد و از من خواست برم اونجا 

تنها آدم جون اون آموزشگاه من هستم

و تنها آدمی هستم اونجا که حتی یه کتاب چاپ شده ندارم

ولی خب خدا هوامو داره و اولیا راضی هستن

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

نه عزیزم من قبلاً تدریس خصوصی اینا انجام میدادم به هم دیگه معرفی میکردنیه آموزشگاه به نام برای تیزهو ...

تو تیزهوشان تو اموزشگاهه چی درس بدی یعنی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

دوستان من آزاد کار میکنم برای فرهنگیان نه !

حقوقم تقریبا این ماه ۲برابر فرهنگیان هست

ولی خب واقعا اضافه کاری زیاد داشتم