2777
2789
عنوان

اولین حقوق رسمی ام رو گرفتم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1416 بازدید | 36 پست
تو تیزهوشان تو اموزشگاهه چی درس بدی یعنی

مقطع ششم 

هوش 

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

عزیزم مدرک دانشگاهیت چیه

دانشگاه سراسری تبریز هستم 

مهندسی

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه حس خوب داشت آفرین بهت افتخار میکنم با همین فرمون برو جلو 😍😍😍😍😍😍

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

عزیزم از مهندسی چجوری رفتی معلمی؟

عزیزم توضیح دادم لطفا بخونید 

من دانشگاه فرهنگیان استخدام نشدم

یه زمانی تو چندتا آموزشگاه تدریس کردم

یه روز دیدم از آموزشگاه به نامی زنگ زدن 

و بهم پیشنهاد همکاری دادن

من هیچوقت نسبت به همکارام کامل نبودم چون اونا مسن هستن و همشون کتاب نوشتن

فقط نیروی جوانش منم

که اسپانسر شدن به نوعی و بهم دانش آموز دادن وحمایت واینا کردن 

تنها دلیلش هم این بود من با عشق بچه ها زندگی میکنم

رشته امم جز رشته های سخت هست و تعداد دانشجو کمه 

دعام کن منم شنبه برای اولین بار برم سر کار و استخدام رسمی بشم

منتظر جواب قطعی فردام آزمون دادم....استرس داااااارم

همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن...

منم تازه استخدامی قبول شدم وزارت بهداشت تو مرحله ی گزینشم ایشالا بعد عید میرم سرکار و منم اولین حقوق رسمی رو میگیرم 😍😍😍... البته قبلا سه سال طرح رفتم و ارشد دارم و اردیبهشت ۲۸ سالم میشه 🥰🥰🥰

2790
2778
2791
2779
2792