2777
2789
عنوان

چقدر. این مادرشوهرمن بی ادبه

716 بازدید | 33 پست

یعنی من الان اینجوریم 

یه هفته ای نبود. رفته بود شهری که خواهرشوهرم زندگی میکنه تا خواهرشوهرم بینیش رو. عمل کنه از دستش راحت بودم حالا اومده عکس خواهرشوهرم رو نشون میده میگه ببین چه خوب شده(حالا بینیش هنوز. لا ورمه ها)منم چهارسال پیش بینیم رو. عمل کردم میگه ها سر. بینیش خیلی خوب شده مث تو سر. بالا نشده😳من خییییلی از. بینیم راضیم خیلی چهره بعد. عملم رو دوست دارم با خواهرشوهرمم مشکل ندارم آخه زن حسابی این چه حرفیه😤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دو بار. هم قبلا بهم گفته من بینی قبلیت رو بیشتر. دوست داشتم منم محل ندادم گفتم به درک لجت میگیره که پسرت پول داده ولی حالا اینکه اینجوری میاد میگه خیلی لجم گرفته خالا هر. دفعه میخواد عکس از دخترش نشون بده دوتا از بینی اون تعریف کنه دوتا بزنه تو سر. من😂

خوب سلیقه ها متفاوته

یکی سربالا دوست نداره

مهم اینکه خودت راضی هستی

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
خب شاید واقعا بینیش مث تو سربالا نشده

خوب معلومه که نشده چون گفته نمیخوام سربالا باشه ولی اینکه میگه اون قشنگه و خوبه مث مال تو سر. بالا نیست زورم میگیره