2777
2789
😂😂 واینه ولی جدی اهمیتی ندهبا توجه به بودجه بندی کنکور چند تا مبحث رو که پیش ببریم و تسلط پیدا کنی ...

😂😂

آره باید به خودم بیام این گوشی لعنتی هم خاموش کنم 

امیدوارم به نتیجه برسیم🫠❤️

اره واقعا

داداشم دقیقا مثل شما بود ولی وقتی مشاورش باهاش صحبت کرد تونست خودشو جمع کنه و الان هم دانشجوی داروسازی هست

اینکه میگم شروع کنی پر قدرت و اصولی شروع کنی نه اینکه یه پشت کنکوری افسرده بشه..بری رشته و دانشگاه عالی و پرافتخار بشی برای خودت و خانواده ات..اگر حرفام بدردت خورد حتما تو این روزای عزیز برام دعا کن

ایشون مشاور داداشم بود باهاشون مشورت کن خیلی خیلی خوبن و عالی هستن ...بدرخشی دوستم ایدی روبیکاشونو دارم henle89..

حتما دعا یادت نره قبولی تو بیا تاپیک بزن

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق مهربونی و آدمای مهربونم و دل میبندم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داداشم دقیقا مثل شما بود ولی وقتی مشاورش باهاش صحبت کرد تونست خودشو جمع کنه و الان هم دانشجوی داروسا ...

برای پزشکی از الان هم میشه رسید ؟ البته کاملا صفر نیستم

کاش برسم به جایی که بگم دیدی تونستم ..؟! :)

برای پزشکی از الان هم میشه رسید ؟ البته کاملا صفر نیستم

اره ولی وقت آزمون و خطا نداری

باید با یه مشاور کاربلد و متخصص پیش بری اینو کسی بهت میگه که تجربه این مسائل رو در اطرافیان زیاد دیده

خودت وقت اشتباه ریز و درشت مطالعه رو نداری

موفق باشی دوستم

التماس دعا

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق مهربونی و آدمای مهربونم و دل میبندم