2777
2789
😂😂 واینه ولی جدی اهمیتی ندهبا توجه به بودجه بندی کنکور چند تا مبحث رو که پیش ببریم و تسلط پیدا کنی ...

😂😂

آره باید به خودم بیام این گوشی لعنتی هم خاموش کنم 

امیدوارم به نتیجه برسیم🫠❤️

اره واقعا

داداشم دقیقا مثل شما بود ولی وقتی مشاورش باهاش صحبت کرد تونست خودشو جمع کنه و الان هم دانشجوی داروسازی هست

اینکه میگم شروع کنی پر قدرت و اصولی شروع کنی نه اینکه یه پشت کنکوری افسرده بشه..بری رشته و دانشگاه عالی و پرافتخار بشی برای خودت و خانواده ات..اگر حرفام بدردت خورد حتما تو این روزای عزیز برام دعا کن

ایشون مشاور داداشم بود باهاشون مشورت کن خیلی خیلی خوبن و عالی هستن ...بدرخشی دوستم ایدی روبیکاشونو دارم henle89..

حتما دعا یادت نره قبولی تو بیا تاپیک بزن

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق مهربونی و آدمای مهربونم و دل میبندم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداشم دقیقا مثل شما بود ولی وقتی مشاورش باهاش صحبت کرد تونست خودشو جمع کنه و الان هم دانشجوی داروسا ...

برای پزشکی از الان هم میشه رسید ؟ البته کاملا صفر نیستم

کاش برسم به جایی که بگم دیدی تونستم ..؟! :)

برای پزشکی از الان هم میشه رسید ؟ البته کاملا صفر نیستم

اره ولی وقت آزمون و خطا نداری

باید با یه مشاور کاربلد و متخصص پیش بری اینو کسی بهت میگه که تجربه این مسائل رو در اطرافیان زیاد دیده

خودت وقت اشتباه ریز و درشت مطالعه رو نداری

موفق باشی دوستم

التماس دعا

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق مهربونی و آدمای مهربونم و دل میبندم