2777
2789

اولین امید رو باید خودتون به خودتون بدید

هدف رو مد نظر قرار بدید 

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبم مهربونمه ..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق تابستون و شیر کاکائو

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من شروع جدیم از اسفند

ولی متاسفانه زود کم میارم

میخوام هرچی وسیله الکترونیکی دارم که حواسمو پرت میکنه بذارم کنار ببینم فرجی حاصل میشه یا نه

بدبختی کلاسامه که آنلاینه

...

بهترین نسخه خودت باش🤞

این ی واقعیته که تا وقتی دنبال انگیزه و انرژی از بقیه هستی 

نمیتونی برای خودت کاری کنی

پیشنهاد میکنم با یه مشاور تحصیلی خوب میش برید تا کمکتون کنه حتما 

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبم مهربونمه ..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق تابستون و شیر کاکائو

نه والااا بیشتر نا امید شدم🤣

😂😂 وای

نه ولی جدی اهمیتی نده

با توجه به بودجه بندی کنکور چند تا مبحث رو که پیش ببریم و تسلط پیدا کنیم خیلی خوب میتونیم عمل کنیم

اصلا نگران نباش تو هم عوامل حواس پرتیت رو پیدا کن و حذفشون کن

تلاش و تمرکز صدمون رو میذاریم و میتونیم بهت قول میدم

بهترین نسخه خودت باش🤞