2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 62 پست
راستی آزمونش درحال حاضر ایران برگزار نمی‌شه ترکیه و دبی و کشورهای اطراف آزمون می‌دن.درنهایت از هر رو ...

پس سخت شد

مرسی قشنگم دستت دردنکنه

انشالله با این قلب صافی که داری به هرچی که میخوای برسی

خواهش میکنم کیف میکنم دخترایی مثل شمارو میبینم که اینقدر هدفمندن 😍شما که به مد و فشن علاقه داری میل ...

عزیزدلمی لطف داری شما💫❤❤

به خاطر قلب پاکتونه که دیدن خوشحالی دیگران باعث خوشحالیتون میشه😘😘

ازتون ممنونم به خاطر محبت بی دریغتون💖💖❤❤

بله متاسفانه روز به روز وضعیت اقتصادیمون داره بدتر و بدتر میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدلمی لطف داری شما💫❤❤به خاطر قلب پاکتونه که دیدن خوشحالی دیگران باعث خوشحالیتون میشه😘😘ازتون مم ...

🙏😘❤

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

واایییی خیلی خیلی ازت ممنونم خیلی اطلاعت خوبی دادی🥺💖💖💖آزمون آیمت رایگانه یعنی دانشگاه قبول میشه ...

آیمت یه مقدار هزینه داره مخصوصا که ایران برگزار نمی‌شه، اما به‌خاطر کمک هزینه‌های ایتالیا و شهریه رایگانش واقعا ارزش داره بالاخره مهاجرت بدون هزینه نمی‌شه. شهریه کالج زبان ۲ تا ۴ هزارتا در ساله بازم این درمقابل قیمت‌های مثلا انگلیس که سالی بالای ۴۰ هزار پوند شهریه دارن ارزون محسوب می‌شن.

من خودم فعلا دبیرستانم و قصد مهاجرت دارم انتخاب اولم هم فرانسه‌ست، خودمم بودجه‌ام بالا نیست واقعا دنبال ارزون ترین راهم که فقط از این کشور برم 🥲

پس سخت شدمرسی قشنگم دستت دردنکنهانشالله با این قلب صافی که داری به هرچی که میخوای برسی

مرسی قشنگم همچنیننن 🫂🫂

واقعا مهاجرت پر از چالش‌‌های مختلفه مخصوصا با این قیمت دلار.. دقیقا میفهممت 

امیدورام هردومون به یه کشور خوب مهاجرت کنیم ✨️

آیمت یه مقدار هزینه داره مخصوصا که ایران برگزار نمی‌شه، اما به‌خاطر کمک هزینه‌های ایتالیا و شهریه را ...

راستی اینم بگم این آیمت که میگم فقط برای پزشکی، دندانپزشکی و داروسازیه رشته‌های دیگه‌ توی ایتالیا کنکور ندارن و فقط باید از دانشگاه پذیرش بگیرین.

آیمت یه مقدار هزینه داره مخصوصا که ایران برگزار نمی‌شه، اما به‌خاطر کمک هزینه‌های ایتالیا و شهریه را ...

مرسی عزیزدلم معلومه قصدت خیلی جدیه و اطلاعات بالایی داری

تموم تلاشم رو میکنم به خاطرش مطمئنم یه حکمتی توش بوده که به فکرم افتاده

چرا فرانسه؟ میخوای چی بخونی؟

من دوازدهمم فعلا بخونم که امتحانای دوازدهم رو خوب بدم و ترمیم های یازدهم که خانوادم بهم اطمینان کنن و تابستون پرس و جو کنم و هدفم رو جدی دنبال کنم

مرسی قشنگم همچنیننن 🫂🫂واقعا مهاجرت پر از چالش‌‌های مختلفه مخصوصا با این قیمت دلار.. دقیقا میفهممت ...

فداتشم عزیزم❤❤

خیلی سخته ولی بعدش که به رویاهات میرسی عالی میشه

انشالله 💖💖

بخون پرستاری بیاری بعد باهاش مهاجرت کن تغییر رشته نده خودتو سردرگم نکن

من دوستم معدل ۲۰ دوسال پشت کنکور با بدبختی دانشگاه ازاد پرستاری آورد ترمی ۲۰ ۳۰ میلیون میده 

نره خرهای سایت درخاست ندن مرسی

خوندم ک مهاجرت کنم 

طرح گذروندم که مهاجرت کنم 

مث چی کارکردم ک مهاجرت کنم 

و در نهایتتتتت 

مدرکتو نمیدن🥲

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

مرسی عزیزدلم معلومه قصدت خیلی جدیه و اطلاعات بالایی داریتموم تلاشم رو میکنم به خاطرش مطمئنم یه حکمتی ...

حتما عزیزم هرچیزی رو که واقعا بخوای بهش می‌رسی 

من دهم تجربی‌‌ام، قصدم پزشکیه و هزینه برام خیلی مهمه مخصوصا که دوره‌ی تحصیل پزشکی طولانیه 

انتخابم بین کشورای رایگان اروپایی بود که فرانسه رو انتخاب کردم چون محیطش از آلمان بیشتر دوست داشتم و یادگیری زبانش برام راحت‌تره از طرفی چون هدف نهاییم قطعا آمریکاست اعتبار مدرک فرانسه با اینکه تو اروپا با ایتالیا برابری می‌کنه اما تو آمریکا بالاتره و درنهایت فرانسه رو انتخاب کردم.

معدلم که خیلی مهم شده مخصوصا که فرانسه سال اول کنکور نداره و بعد از یه سال تحصیل باید آزمون بدین برای همین پذیرش اولیه‌اش کاملا بسته به سوابق تحصیلیه.