2777
2789
عنوان

مهاجرت

487 بازدید | 62 پست

من ۱۸ سالمه و خیلی خیلی دوست دارم مهاجرت کنم و تا الان درست و حسابی درس نخوندم چون هدف خاصی نداشتم من میخوام برای خودم تلاش کنم و زندگی کنم

نمیدونم چه کشوری برای مهاجرت خوبه پیش نیاز هاش چیه چیکار کنم و اینجا کنکور قبول شم بعدش مهاجرت کنم یا اینکه کنکور کشوری که میخوام مهاجرت کنم و شرکت کنم خودم رشته ام تجربیه اما نمیدونم با رشته تجربی کنکور بدم مهاجرت کنم یا تغییر رشته بدم و برم ریاضی و راسش رو بخواین کنکور برام یه سکوی پرتابه و هدف من کنکور نیست میشه راهنماییم کنید اینکه چیکار کنم؟

کیا میخوان مهاجرت کنن و به چه علت؟

داداشام کاری رفتن

یکی از برادر زاده هام و. پسر خودم تحصیلی رفتن

برادرزادم از، لیسانس

پسر خودم از، ارشد

زبانتو قوی کن نمره  خوب از تافل یا ایلتس باید بیاری

بقیه شم سوالی داری بپرس

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میخواین از پزشکی، داروسازی یا دندانپزشکی بخونین حتما خارج از کشور شروع کنین چون با مدرک ایران دوباره باید برای تبدیل مدرک اقدام کنین غرب سازمان نظام پزشکی ایران رو قبول ندارن.

داداشام کاری رفتنیکی از برادر زاده هام و. پسر خودم تحصیلی رفتنبرادرزادم از، لیسانسپسر خودم از، ارشدز ...

مرسی ازت خیلی خیلی ممنونم

میشه در مورد مهاجرت تحصیلی توضیح بدی چه کشوری رفتن و چه رشته ای آخه من میخوام برم بمونم بر نمیگردم

زبانم خوب نیست متاسفانه به نظر شما در کنار کنکور میتونم فشرده زبان بخونم؟ چقده طول میکشه

میشه هر چقده اطلاعات دارین کمکم کنید ممنونتون میشم

اگه میخواین از پزشکی، داروسازی یا دندانپزشکی بخونین حتما خارج از کشور شروع کنین چون با مدرک ایران دو ...

بله کاملا درست میگی

فقط نمیدونم چه شکلی اقدام کنم

کنکورشون چه شکلیه چه مدرک زبانی مهمه؟

و اینکه مبخوام روی پای خودم وایسم و نمیخوام با کمک خانوادم برم پس کشوری که میرم خیلی برام مهمه و قرار نیست برگردم

مرسی ازت خیلی خیلی ممنونممیشه در مورد مهاجرت تحصیلی توضیح بدی چه کشوری رفتن و چه رشته ای آخه من میخو ...

به نظرم از، ارشد بری بهتره، هزینه هات کمتره

تو این فاصله چهارسال دانشجویی هم بشین با جدیت زبان بخون نمره ات از 6 به بالا باید بشه 

ایتالیا بورسیه استانی میده یعنی بخشی از، هزینه هات کاهش پیدا میکنه سالی حدود هفت هشت هزار یورو خیییلی خیییلی غنیمته

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

دد لاین ها هم از اخر  ژانویه شروع میشه میشه حدود اواخر دی یا اوایل ماه بهمن ما

به نظر شما چه رشته ای بخونم و بعدش اقدام کنم؟

ببین به چی علاقه داری

خیلی مهمه که علاقه داشته باشی

چون درس ها رو به زبان انگلیسی خوندن سخته 

اگر علاقه نباشه کم میاری

ببین به چی علاقه داریخیلی مهمه که علاقه داشته باشیچون درس ها رو به زبان انگلیسی خوندن سخته اگر علاقه ...

من به خود مهاجرت علاقه دارم فکرش داره دیوونه ام میکنه از اینجا خسته شدم

راستش رو بخوای اگه مهاجرت کنم بعدش میخوام برم مدل شم خیلی علاقه دارم

مرسی

😘موفق باشی عزیزدلم

اصلا کار سختی نیست نترس

فقط برنامه ریزی کن و متمرکز باش رو هدفت موفق میشی

پسرم اونقدرا هم در طول تحصیل درس خون نبود واقعیتش😅پس فکر نکن باید حتما هوش و ذکاوت خاصی داشته باشی، کافیه متمرکز باشی و تلاش کنی

بله کاملا درست میگیفقط نمیدونم چه شکلی اقدام کنمکنکورشون چه شکلیه چه مدرک زبانی مهمه؟و اینکه مبخوام ...

عزیزم اگه سرمایه خیلی بالایی ندارین سمت آمریکا و انگلیس و استرالیا و کانادا نرین.

گزینه‌ی بعدی اروپاست که ارزون‌تره و استرس ویزا هم ندارین. ایتالیا الان خیلی محبوبه به‌خاطر بورسیه استانی که کنکور دارن برای این‌ سه رشته که به زبان انگلیسیه.

آلمان و اتریش و فرانسه هم ارزونن که اگه بخواین به زبان خودشون بخونین کاملا رایگانن، این کشورا یه روش مهاجرتی از طریق کالج زبان هم دارن که اکثرا این راه رو می‌رن و بعد وارد دانشگاه می‌شن.