2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 62 پست
من به خود مهاجرت علاقه دارم فکرش داره دیوونه ام میکنه از اینجا خسته شدمراستش رو بخوای اگه مهاجرت کنم ...

چ عاالی😍پس،یه رشته در اون ارتباط یا نهایتا یه رشته آسون پیدا کن که اونجا اذیت نشی

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

😘موفق باشی عزیزدلماصلا کار سختی نیست نترسفقط برنامه ریزی کن و متمرکز باش رو هدفت موفق میشیپسرم اونق ...

مرسی قربونت عزیزم❤😘😘

چشم تمام سعیم رو میکنم انشالله که میتونم

انشالله پسرتون موفق بشن و باعث سربلندی شما و خودشون بشن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اگه سرمایه خیلی بالایی ندارین سمت آمریکا و انگلیس و استرالیا و کانادا نرین.گزینه‌ی بعدی اروپاس ...

کشورهای آسیایی هم هست که مدرک خیلی معتبری ندارن و بیشتر به درد کسایی می‌خوره که می‌خوان کنکور ندن اما تو همین ایران بمونن.

عزیزم اگه سرمایه خیلی بالایی ندارین سمت آمریکا و انگلیس و استرالیا و کانادا نرین.گزینه‌ی بعدی اروپاس ...

بله کاملا درست میگین من دوست ندارم با پول خانوادم برم میخوام خودم تلاش کنم و سختی بکشم

از چه طریقی اقدام کنم برای کنکورشون کتاباشون رو از کجا گیر بیارم و بخونم؟

میشه مهاجرت از طریق کالج زبانشون رو یکم بیشتر توضیح بدین

ممنون ❤

مرسی قربونت عزیزم❤😘😘چشم تمام سعیم رو میکنم انشالله که میتونمانشالله پسرتون موفق بشن و باعث سربلندی ...

افررین عزیزم 

ممنونم مطمینم شمام موفق میشی اینقدر که انگیزه داری حتما از پسش برمیای

ببین اگر ایتالیا میخوای بری، ایتالیایی هم بخونی خوبه 

چون اونجا زیاد مردمش انگلیسی بلد نیستن و اگر بخوای کار بگیری باید ایتالیایی بلد باشی

برای مدرک هم زبان ایتالیایی قبول میکنن، نیاز نیست حتما ایلتس یا تافل داشته باشی پس با یه تیر دو نشون زدی

البته اینا اطلاعات تا پارسال منه 

هر سال ممکنه قوانین عوض بشن پس قوانین هر سال و بررسی کن

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

افررین عزیزم ممنونم مطمینم شمام موفق میشی اینقدر که انگیزه داری حتما از پسش برمیایببین اگر ایتالیا م ...

مرسی که اینقده خوبی و به آدم انگیره میدییییییی❤❤❤❤

پس مهاجرت به ایتالیا خیلی خوبه💖🥲💖💖

مرسی که خیلی کمکم کردی ازت ممنونم🫂🫂🫂

بله کاملا درست میگین من دوست ندارم با پول خانوادم برم میخوام خودم تلاش کنم و سختی بکشماز چه طریقی اق ...

آفرین عزیزم 🤍

آزمونی که ایتالیا برگزار می‌کنه آیمت هست. منابعی که بچه‌ها مطالعه می‌کنن مشابه دروس ایران و کنکوره ولی کتابایی کمبریج اگه اشتباه نکنم به عنوان منابع انگلیسی استفاده می‌شن. می‌گن از کنکور ایران آسون‌تره البته این چند سال کلا خیلی رقابتی‌تر از قبل شده.

کالج زبان این‌شکلیه که تو کشورای فرانسه و اتریش شما یه مدرک زبان درحد A1 یا A2 ارائه می‌دین از زبان فرانسوی یا آلمانی و برای کالج درخواست می‌دین، اونجا یک تا دو سال زبان کشور مقصد رو تو خود کشور  می‌خونین و بعد با این دانش‌زبان به دانشگاه‌های فرانسوی یا آلمانی درخواست می‌دین که رایگانن.

آفرین عزیزم 🤍آزمونی که ایتالیا برگزار می‌کنه آیمت هست. منابعی که بچه‌ها مطالعه می‌کنن مشابه دروس ای ...

واایییی خیلی خیلی ازت ممنونم خیلی اطلاعت خوبی دادی🥺💖💖💖

آزمون آیمت رایگانه یعنی دانشگاه قبول میشه باید هزینه بدی؟

وقتی که میخوای کالج زبان بگیری که هزینه نمیخواد

کمک تحصیلی دارن یا خودمون میتونیم کار کنیم؟

سما خودت مهاجرت کردی؟

آفرین عزیزم 🤍آزمونی که ایتالیا برگزار می‌کنه آیمت هست. منابعی که بچه‌ها مطالعه می‌کنن مشابه دروس ای ...

راستی آزمونش درحال حاضر ایران برگزار نمی‌شه ترکیه و دبی و کشورهای اطراف آزمون می‌دن.

درنهایت از هر روشی که مهاجرت کنین عزیزم مطمئنم با استقلالی که دارین حتما کلی موفق می‌شین ✨️

مرسی که اینقده خوبی و به آدم انگیره میدییییییی❤❤❤❤پس مهاجرت به ایتالیا خیلی خوبه💖🥲💖💖مرسی که خیلی ...

خواهش میکنم کیف میکنم دخترایی مثل شمارو میبینم که اینقدر هدفمندن 😍شما که به مد و فشن علاقه داری 

میلان مهد مد و فشن دنیاست، پسرم میگه باورم نمیشه اینقدر آدم خوشتیپ یه هو باهم میبینم😅😂

حتی پیرزن پیرمرداشون هم خوش، لباس ان با دستمال گردن و اینا😀بچه اور دوز کرد اینارو دید😅

البته پاریس هم خوبه تو این زمینه منتها نمیدونم فرانسه بورسیه میده یا نه 

چون بحث مالیش هم برای ما ایرانیا که پولمون بی ارزشه و نمیتوتیم با، ریال ایران ساپورت بشیم هم مهمه