من ۱۸ سالمه و خیلی خیلی دوست دارم مهاجرت کنم و تا الان درست و حسابی درس نخوندم چون هدف خاصی نداشتم من میخوام برای خودم تلاش کنم و زندگی کنم
نمیدونم چه کشوری برای مهاجرت خوبه پیش نیاز هاش چیه چیکار کنم و اینجا کنکور قبول شم بعدش مهاجرت کنم یا اینکه کنکور کشوری که میخوام مهاجرت کنم و شرکت کنم خودم رشته ام تجربیه اما نمیدونم با رشته تجربی کنکور بدم مهاجرت کنم یا تغییر رشته بدم و برم ریاضی و راسش رو بخواین کنکور برام یه سکوی پرتابه و هدف من کنکور نیست میشه راهنماییم کنید اینکه چیکار کنم؟
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اوه اوه من سوابق تحصیلیم خوب نیستاما یه جا تحقیق کردم مثل ترمیم نمره خودمون میتونیم آزمون بدیم
چقدرر خوبه اینجوری
آره کشورهایی که آزمون دارن کلا به معدل اهمیت نمیدن، ولی خوبیش اینه این معدل بالا هم به اندازهای که تو ایران انتظار دارن نیست مخصوصا برای رشتههای غیر پزشکی که نمرهی زیست و شیمی و اینا براشون مهم نیست اصلا به اون نمرهها توجه نمیکنن
عزیزم میشه منم راهنمایی کنیمن لیسانس پرستاری بهشتی خوندم با معدل بالاکلا معدلم بالا بوده از اولانگلی ...
چقدرر خوب عزیزم
البته بگم من وکیل نیستم صرفا برطبق ریسرچهایی که انجام دادم میگم 🥹😂
شما به خاطر معدل بالا و زبان خوب قطعا مشکل پذیرش ندارین برای ویزا اما ممکنه یکم اذیت بشین بهخاطر گپ تحصیلی باید برین سراغ کشورهای Automatic visa system این کشورها مثل همین فرانسه یا سوئد و فنلاند با داشتن پذیرش قطعا ویزا میشین و آفیسر دخالت خاصی نداره.
اما به نظر من شما که رشتههای خوبی خوندین حتما مهاجرت کاری رو در نظر بگیرین، یه نوع خاصش ویزای job seeker به این صورته که شما نیاز به داشتن job offer ندارین بهش ویزای نیروی کار متخصص هم میگن. سیاست این ویزا الان توی اتریش، آلمان, نیوزلند و استرالیا هستش عزیزم
بله کاملا درست میگین من دوست ندارم با پول خانوادم برم میخوام خودم تلاش کنم و سختی بکشماز چه طریقی اق ...
اول و آخر که بلیط هواپیما و پول مدارک زبان و آزادسازی مدارک و سفارت و حتی تمکن رو باید از والدینت کمک بگیری:هیچ مهاجرتی رایگان نیست حتی با بورسیه؛وقتی زبانت هم ضعیفه فعلا از لیسانس نرو چون نا پول داری نه زبان بلدی:بهترین کار اینه برای ارشد بورس بگیری:یا اگه تجربی هستی تمام تلاشت رو بکن پرستاری قبول بشی چون تنها رشته ایه که میشه راحت مهاجرت کاری کرد:اگر حوصله خوندن زبان آلمانی هم داری راجع به اوسبیلدونگ هم تحقیق کن