2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 62 پست
حتما عزیزم هرچیزی رو که واقعا بخوای بهش می‌رسی من دهم تجربی‌‌ام، قصدم پزشکیه و هزینه برام خیلی مهمه ...

اوه اوه من سوابق تحصیلیم خوب نیست

اما یه جا تحقیق کردم مثل ترمیم نمره خودمون میتونیم آزمون بدیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقاا امیدوارم سال دیگه تاپیک بزنی بگی مهاجرت کردیی ✨️🥲

عزیزم میشه منم راهنمایی کنی

من لیسانس پرستاری بهشتی خوندم با معدل بالا

کلا معدلم بالا بوده از اول

انگلیسی در حد معمول خوبم

دو تا دختر ۹ و دو ساله دارم

همسرم تاسیساته و برق خونده

به نظرت میتونم برا فرانسه اقدام کنم

۳۴ سالمه

❤خدایا شکرت

اوه اوه من سوابق تحصیلیم خوب نیستاما یه جا تحقیق کردم مثل ترمیم نمره خودمون میتونیم آزمون بدیم

چقدرر خوبه اینجوری 

آره کشورهایی که آزمون دارن کلا به معدل اهمیت نمی‌دن، ولی خوبیش اینه این معدل بالا هم به اندازه‌ای که تو ایران انتظار دارن نیست مخصوصا برای رشته‌های غیر پزشکی که نمره‌ی زیست و شیمی و اینا براشون مهم نیست اصلا به اون نمره‌ها توجه نمیکنن  

عزیزم میشه منم راهنمایی کنیمن لیسانس پرستاری بهشتی خوندم با معدل بالاکلا معدلم بالا بوده از اولانگلی ...

چقدرر خوب عزیزم

البته بگم من وکیل نیستم صرفا برطبق ریسرچ‌هایی که انجام دادم میگم 🥹😂

شما به خاطر معدل بالا و زبان خوب قطعا مشکل پذیرش ندارین برای ویزا اما ممکنه یکم اذیت بشین به‌خاطر گپ تحصیلی باید برین سراغ کشورهای Automatic visa system این کشورها مثل همین فرانسه یا سوئد و فنلاند با داشتن پذیرش قطعا ویزا می‌شین و آفیسر دخالت خاصی نداره.

اما به نظر من شما که رشته‌های خوبی خوندین حتما مهاجرت کاری رو در نظر بگیرین، یه نوع خاصش ویزای job seeker به این صورته که شما نیاز به داشتن job offer ندارین بهش ویزای نیروی کار متخصص هم میگن. سیاست این ویزا الان توی اتریش، آلمان, نیوزلند و استرالیا هستش عزیزم 

چقدرر خوب عزیزمالبته بگم من وکیل نیستم صرفا برطبق ریسرچ‌هایی که انجام دادم میگم 🥹😂شما به خاطر معدل ...

مرسی از اطلاعات خوبت

باید هم با همسرم کشورت کنم هم وکیل مهاجرت

انشالله موفق باشی

❤خدایا شکرت

من دوستم معدل ۲۰ دوسال پشت کنکور با بدبختی دانشگاه ازاد پرستاری آورد ترمی ۲۰ ۳۰ میلیون میده

معدل بیست اصلا و ابدا ربطی به کنکور نداره    مسیر کنکوری خوندن فرق میکنه     ایشون درس نخونده که پرستاری اورده بعد دوسال 

پرستاری درآمدش توی کشور های دیگه چطوری؟زبانم رو چیکار کنم

درآمدش خوبه عزیزم      ( تو ایران هم بازار کارش خوبه)    زبانت هم وقتی دانشگاه دولتی قبول شدی پرستاری رو ، شروع میکنی به خوندن فشرده تا مدرک بگیری و بری

مرسی ازت ❤❤حدودش رو میدونی؟به پرستار ها احترام میزان؟

خوبه عزیزم نگرانش نباش    تمرکزت رو بذار رو کنکور تجربی که رتبه خوبی بیاری      اصلا شاید فیزیوتراپی قبول شدی دیگه لازم نیست بری حتی 😁 درآمدش عالیه اینجا

خوبه عزیزم نگرانش نباش تمرکزت رو بذار رو کنکور تجربی که رتبه خوبی بیاری اصلا شاید فیزیوتراپی ...

خداروشکر

والا من به مهاجرت علاقه دارم واسه کنکور ایران اصلا انگیزه درس خوندن ندارم

دو تا از دختر عموهام فیزیوتراپن یکیشون که تازه کاره اما اونیکه تو شهرمون معروفه و خیلی وقته فیزیوتراپه دنبال مهاجرته میگه از درآمدش راضی نیستم

بله کاملا درست میگین من دوست ندارم با پول خانوادم برم میخوام خودم تلاش کنم و سختی بکشماز چه طریقی اق ...

اول و آخر که بلیط هواپیما و پول مدارک زبان و آزادسازی مدارک و سفارت و حتی تمکن رو باید از والدینت کمک بگیری:هیچ مهاجرتی رایگان نیست حتی با بورسیه؛وقتی زبانت هم ضعیفه فعلا از لیسانس نرو چون نا پول داری نه زبان بلدی:بهترین کار اینه برای ارشد بورس بگیری:یا اگه تجربی هستی تمام تلاشت رو بکن پرستاری قبول بشی چون تنها رشته ایه که میشه راحت مهاجرت کاری کرد:اگر حوصله خوندن زبان آلمانی هم داری راجع به اوسبیلدونگ هم تحقیق کن