2777
2789
عنوان

زشت و بدبخت

165 بازدید | 18 پست

همیشه میگم خدا چقد منو زشت آفریده با اینکه مامان و بابام خیلی خوشگلن

امروز برنام بام دان کردم گفت عکس سلفی میخواد صد در صد مطمئن شدم چقد زشتم. واقعا پسرا حق دارن منو نخوان هر مردی دوست داره زن آینده ش زیبا باشه حالا من شبیه میمون

میگم چرا میرم بیرون همه زل میزنن بهم اینقد که زشتم

زشت ترین قسمت بدن کجاست؟!

زشت ترین قسمت بدن

بینی بد فرم یا شکم بر آمده نیست،

زشت ترین قسمت بدن

ذهنی است که پر است از

افکار منفی ، خشم ، کینه

پر است از بد بینی و بی اعتمادی،

اگر ذهن آدمی زشت باشد ،

با هزار عمل جراحی که برای داشتن

اندامی زیبا انجام میدهد ،

ذهن او همچنان زشت خواهد بود

و او را زیبا جلوه نخواد داد.

ای کاش مانند عمل زیبایی اندام

کمی ذهن ها را جراحی و زیبا میکردیم

ذهن زیبا ، زندگی را برای خود

و اطرافیانش زیباتر جلوه میبخشد... ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌

‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌  ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌   ‌‌‌‌‌‌‌‌‌   ‌‌‌‌‌‌‌‌   ‌‌‌‌‌‌  ‌‌‌‌‌‌‌‌    ‌‌‌‌‌‌‌‌      ‌‌‌‌‌‌‌‌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زشت ترین قسمت بدن کجاست؟!زشت ترین قسمت بدنبینی بد فرم یا شکم بر آمده نیست،زشت ترین قسمت بدنذهنی است ...

این حرفا مال قدیم بود الان همه چی عوض شده باید آدم قشنگ باشه. متاسفانه پولم ندارم و گرنه بکوب خودمو میساختم

سفید بخت شدن ب قیافه نیس،یکی از نزدیکان ما ،دختره دماغش قوز داشت،چشماش ریز،دندوناش خراب نامرتب،صورت زد،هیکل سینه کفتری،گوژپشت،سی وچهار ساله بود زمانی که اطرافیان همه ازدواج کردن و بدبخت شدن،ایشون ازدواج کرد،شوهرش پولداررر،ادم سالم و خوب..اصلا ب چهره نیس انقد زنای خوشگل سفیدچشمه رنگی دیدم تو اطرافیان و نزدیکان که شوهرشان خیانت کرده یا آدم خوبی نیس در کل،زنه پیرشده

سفید بخت شدن ب قیافه نیس،یکی از نزدیکان ما ،دختره دماغش قوز داشت،چشماش ریز،دندوناش خراب نامرتب،صورت ...

اینا مال قدیم بوده الان همه چی فرق کرده آدم باید خوشگل باشه. واقعا حق میدم پسری منو نخواد

نمیشه عکس چهره تو بذاری تا نظر بدیم،ولی بنظر من زشت نیستی،مطمئنم،نگاه آدما عوض شده،زنه می‌ره تا حد خودکشی عمل می‌کنه بخاطر مردا،اونوقت یه پسره میاد تو دماغی اداشو درمیاره،برا مردا ذاتا اگر عاشق شن قیافه ملاک نیس،بگذر از مردهای زنک،اونا ب درد غاز چروندنم نمیخورن،مردای واقعا مرد جزئی نگر و سطحی نگر نیستن،اصلا 

نمیشه عکس چهره تو بذاری تا نظر بدیم،ولی بنظر من زشت نیستی،مطمئنم،نگاه آدما عوض شده،زنه می‌ره تا حد خ ...

نه عزیزم نمیتونم بزارم 

هستم گلم خیلی هم زشتم 😑 زیبایی ملاکه

من اگه خودم قشنگ بودم دوست داشتم پارتنرم هم خوشگل باشه 

اره اگه پول داشتم بکوب می‌ساختم خودمو