2777
2789
عنوان

از مادرم خیلی ناراحتم😔

154 بازدید | 9 پست

پشت کنکوری ام ....این دو روز بخاطر ماه رمضون شبا بیدار میمونم تا ۵ونیم صبح بعد سحری می‌خوابم تا ۱۲ظهر

امروز داداش کوچیکم ساعت ۱۰ونیم صبح‌اومد بیدارم کرد نزاشت بخوابم یعنی خواب امروزم همش ۵ساعت بود

واسه همین اصلا تمرکز وحال درس خوندن نداشتم و مادرمم دعوام میکرد میگفت مشاورت حق داره تو نمی‌خونی تو فلانی تو اینطوری

چیکار کنم 

میدونم به فکرمه و دوست داره قبول بشم ولی من استرس و اضطراب و عصبی شدن برام سمه چون معدم عصبیه بعدش حالم بد میشه 

همش تخریبم میکنه میگه الکی داریم پول مشاور و کلاس میدیم‌ تو درس نمی‌خونی 

خدایی این روزا اره ۵ساعت فقط میخونم خستم میخوام خودمو ارتقا بدم 

ولی خیلی از مامانم ناراحت شدم😔هرچند سعی میکنم تو ظاهر خونسرد باشم و خودمو آروم کنم از درد معده میترسم 

چقدر ادایی هستی من در تمام طول عمرم مامانم یه لیوان آب دستم نداد یه غذا نذاشت جلوم بچه بودم منو پرت میکرد حونه خواهر بزرگم تا خودش راحت باشه من ازش ناراحت نشدم آرزوم بود مادری مثل مادر تو داشتم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با ۴۵ سال سن ۲۲ سال جدا شدن از خونه پدری  با مادرم  مشکل دارم    خسته شدم از دستش   دیگه تحمل رفتارا و حرف هاش رو ندارم   نمیدونم واقعا چجوری  زبونش رو کوتاه کنم از سرم  چجوری رفتاراش  رو تحمل کنم خستم 

آره مامان منم اینطوری بود وقتی پشت کنکور بودم این حرفارو بارم میکرد من مشاور نداشتم اما هی میگف هر چی پول خرجت میکنیم جیفه تو درس نمیخونی به درس اهمیت نمیدی منم درسو گزاشتم کنار دوسال درس نخوندم بعد دو سال رف خودش برام مشاور گرف به زور گف باید درس بخونی از اون موقع دیگ گیر نمیده  

از من به تو نصیحت هیچ چیزی تو دنیا ارزش اینو نداره که سلامتیت رو فداش کنی.همیشه سلامتی ت رو تو اولوی ...

سلامتیمو خیلی وقته از دست دادم با درد وحشتناک معده دارم عذاب میکشم