2777
2789
عنوان

درد دل کارمندی

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 60 پست
وقتی باهاش حرف میزنی قبول نمیکنه؟ نمیتونی با یه واسطه حرف بزنی مثلا یکی که مدیر حرفشو قبول داره؟

نه گلم کلا از واسطه فرستادن بدشون میاد تازه بدتر میکنن

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
چندماه پیش از بس اذیت کرد رفتم بهش میگم اگه قصدتون اینه که من خسته بشم و نیام سرکار من آدم غیر منطقی ...

عجب، عزیزم تا وقتی نیازت برطرف شد فقط برو سر کار، من حتی گفتم جهیزیه نمیدم، همین که دختر خوب و تحصیل کرده دارین میبرین بسه، بخدا گفتما، اونا هم گفتن بله بله، 

البته فامیل هم بودیم، 

شما هم اگه دیدی خیلی اذیت شدی بزار همسرت چک ها رو پرداخت کنه، چه اشکالی داره؟ وسایل زندگی ایشونم هست، شما همین که قدم تو خونشون میزارین کافیه. من همینطور فکر کردم و واقعا الانم بعد از تقریبا ۲ سال حتی کوچکترین حرفم نشنیدم. تازه برای سیسمونی هم از همین الان گفتم وسایل بچه ما چه ربطی به خانواده ها داره؟ ببخشید حرفام طولانی شد خواستم بدونی سخت بگیری سخت میگذره، 

آسون بگیر،💜💜💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب بهش بگو بنویسه که چیکار کنی،

شرح وظایف مشخص کرده یعنی ولی خودشم پایبندش نیس هرروز عوض میکنه عوض اینکه ببینه یکی یه کاری رو درست انجام میده خوشحال باشه تازه به این فکرمیکنه که نه باید یه نفر دیگه هم این کارو یاد بگیره انجام بده که اگه یکی از نیروها رفت من لنگ نمونم 

عجب، عزیزم تا وقتی نیازت برطرف شد فقط برو سر کار، من حتی گفتم جهیزیه نمیدم، همین که دختر خوب و تحصیل ...

شاید واقعا شنبه رفتم بهش گفتم تا ده روز دیگه بیشتر نمیام اگه میخای کارارو تحویل بگیری یا یاد بدم به کسی بگو

ولی میدونید چون الان اخرسال نمیذاره بیام خودم میدونم نگه می داره با هر ترفندی که هست تا اینکه سال مالی کامل بسته بشه بچه هام کامل یاد بگیرم بعد میگه نیا

منم نمیخام 

حس بدی بهم دست میده که بخاد سواستفاده کنه حتی از اومدن و نیومدن من

شاید واقعا شنبه رفتم بهش گفتم تا ده روز دیگه بیشتر نمیام اگه میخای کارارو تحویل بگیری یا یاد بدم به ...

دو حالت داره، یا قبول میکنه که راحت میشی، بخدا هیچ چیز تو دنیا به اندازه یک روز با آرامش از خواب بیدار شدن نمی ارزه، دوستانی که خانه دار هستن شاید اینو درک نکنن. 

اگر هم قبول نکرد مطمئنا تا عید رفتارش رو با شما اصلاح‌ میکنه که به نفع شما هست، دیگه سعی میکنه ایراد نگیره. از لحاظ ذهنی در آرامشی.

شاید خیلی ها بگن خانوم کار کنه خوبه، استقلال داره و خیلی....

ولی تمام خانم های فامیل اطراف من شاغل هستن، از مدیر بانک تا مدیر مهد و....

و همه میگن اگه میشد به عقب برگردیم شاغل نمیشدیم. الان فوق العاده خسته و شکسته شدن در سن ۴۰ سالگی...

من‌که فقط کاری که واقعا دوس دارم رو ادامه میدم، که لذت ببرم.

دو حالت داره، یا قبول میکنه که راحت میشی، بخدا هیچ چیز تو دنیا به اندازه یک روز با آرامش از خواب بید ...

واقعا سخته کار کردن  البته منم میدونم خونه نشستن هم هزار مشکل داره ولی حداقل فکرکنم اعصاب آدم راحتتره با هزار نفر سر و کله نمیزنی

دو حالت داره، یا قبول میکنه که راحت میشی، بخدا هیچ چیز تو دنیا به اندازه یک روز با آرامش از خواب بید ...

به نظرت اصلاح رفتارش بخاطر سو استفاده کردن نیس؟من همش میترسم این دوماه هم رفتارش رو یکم بهتر کنه تا کارای آخر سالش که حجمش هم بالا هست رو من انجام بدم بعد سال آینده دوباره شروع کنه اذیت کردن که من نیام 

واقعا سخته کار کردن  البته منم میدونم خونه نشستن هم هزار مشکل داره ولی حداقل فکرکنم اعصاب آدم ر ...

من امروز تازه کلاس مجازی نمد دوزیم تموم شد و دارم عروسک درست میکنم واسه خودم، 

مشاور تحصیلی هم هستم، ولی کارم تو خونه هست. روزی ۳ ساعت برای موسسه کار میکنم.

از این مشاغل خوبه داشته باشی، 

باز هم تصمیم با خودت هست، ولی زندگی خیلی کوتاه تر از اونه که وقت نکنی برای خودت زندگی کنی دوست من، شب خوبی داشته باشی.

من امروز تازه کلاس مجازی نمد دوزیم تموم شد و دارم عروسک درست میکنم واسه خودم،  مشاور تحصیلی هم ...

ممنون بابت راهنماییهات دوست گلم 

شبت بخیر

به نظرت اصلاح رفتارش بخاطر سو استفاده کردن نیس؟من همش میترسم این دوماه هم رفتارش رو یکم بهتر کنه تا ...

دقیقا همینطوره، اگه اکی داد هدفش مشخصه شک نکن.

فقط الان نیرو نیست که بخواد جذب کنه، بعدم قبل از عید همه دفاتر رو میبندن و کل حسابرسی سال و... پس مطمئن باش از روی نیازش نگهت میداره. هم حقوقتو میگیری هم عیدیتو کامل بگیر،