2777
2789
عنوان

درد دل کارمندی

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 60 پست
عزیزم شرایطت خیلی سخته و قطعا فشارهای بیرونی و غیر کاری هم خستت کرده و حساستر شدی.اولا به این فکر کن ...

آره ممکنه بره جای دیگه، حقوقو هر چند ماه اونم به صورت قطره ای بدن، ایشونم که جهاز خریده احتیاج مالیش زیاده

خب چاره ای ندای جز اینکه تحمل کنی، فعلا که نمیتونی بیای بیرون، مگر اینکه قبل از بیرون اومدن جای دیگه ...

الان گذاشته اصلا فرسایشی شده کار کردنم من یعنی امروز آخر هفته ام بوده فقط داشتم گله میکردم به شوهرم که توروخدا یه راه حلی جلوی پای من بذار من دیگه نمیتونم تحمل کنم

اون بنده خدا هم میگه راحت از شنبه نیا سرکار 

ولی من نگران چکهایی هستم که برا جهیزیه دادم 

میگه خودم پاس میکنم 

ولی میترسم که حرف درست بشه یا مشکل بشه برا این چندتا چک کل جهیزیه ای که اینهمه زحمت کشیدم خریدم بره زیر سوال چون آخرش زندگی بالا پایین داره

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم شرایطت خیلی سخته و قطعا فشارهای بیرونی و غیر کاری هم خستت کرده و حساستر شدی.اولا به این فکر کن ...

بله اقا.نه تقریبا پنجاه ساله و صاحب بچه و زندگی و..من تقریبا سه سال ازدواج کردم 

الان گذاشته اصلا فرسایشی شده کار کردنم من یعنی امروز آخر هفته ام بوده فقط داشتم گله میکردم به شوهرم ...

عزیز دلم تحمل کن.به این فکر کن حاصل زحماتت شده جهیزیه ات و با دل خوش میخای ازشون استفاده کنی.خدا نکرده پولتو که تو جوب نریختی.عب نداره بلاخره کار سختی های خودشو داره.من چی که از اون سر شهر میرفتم اون سر شهر برا حق التدریس ساعتی سه تومن.بعد چقد فک میزدم اخرم شاکی بودن که اله بله فلانهبخدا فقط برا فرار از بیکاری بود.

الان گذاشته اصلا فرسایشی شده کار کردنم من یعنی امروز آخر هفته ام بوده فقط داشتم گله میکردم به شوهرم ...

به هر حال یا باید رومیه رومی بشی، یا زنگیه زنگی، اگه فکر میکنی توان روانیشو داری، این یکسالو هم طاقت بیار، بعد بیا بیرون، اگرم واقعا طاقت نداری، بگرد دنبال کار

چون اینجوری انگار داری هر روز با دست خودت به خودت، به روحو روانت سم تزریق میکنی

هر چند سال هم که یکجا کار کنی باز هم افرادی مثل مدیر، باید به نحوی بگن ما دستور میدیم و تو باید اطاع ...

کلا سابقه ی من بجای اینکه بشه اونجا برام نکته مثبت شده انگار مایه دردسر 

همش فکرمیکنه من میخام بذارم و برم و کاراش لنگ بمونه تا حدی که هی هر روزی یه بازی در میاره فلان کار رو به فلان نفر یاد بده یا هرکس کاری بلد نیس به من میگه عمدا یادش ندادی میگم بابا آخه من با این حجم کاری اصلا نمیتونم از پشت میزم تکون بخورم از کجا بدونم این بنده خدا اینکار رو بلده یا داره اشتباه انجامش میده

هیچ نکته ی مثبتی ندارن این آقای مدیر //؟

قبلا چرا ولی جدیدا فقط شده کارشون اذیت متاسفانه نه تنها من بلکه شوهرم و بقیه کارمندام ذله شدن از دست کاراش 

خب پس احتمال اینکه به شما حسادت کنه منتفیه.پس ببین عزیزم تو رفتار خودتم دقت کن.شاید یه تغییری کردی.شاید تغییر انچنانی نبوده اما برای شما با اون حجم فعالیت خیلی به چشم میاد.مثلا یه کم سست کار میکنی یا چیزای دگ.اونم میگم شاید حالا بررسی کن ببین.

به نظرم شاید احساس میکنه کم کار شدی.دگ مث سایق نیستی.سعی کن مث قبلا ها از خودت واس کار مایه بذاری نه ...

آره همش میگه مثل قبل کار نمی کنی من کن نمیذارم چون کارم طوریه کم بذارم خودم ضرر میکنم کارام بهم میریزه ولی آخه انگیزه برا کار کردن برا آدم نمیذاره 

بخدا صبحا که از خونه میرم بیرون همش دعا میکنم که خدایا امروزم بخیر بگذره یه دردسر و ناراحتی نداشته باشم محل کار

کلا سابقه ی من بجای اینکه بشه اونجا برام نکته مثبت شده انگار مایه دردسر  همش فکرمیکنه من میخام ...

من واقعیتش از وقتی نامزد کردم برای رفتن سر کار بی انگیزه شدم، خیلی کارم سخت بود، ۸ ساعت پشت سر هم کلاس داشتم و فقط حرف میزدم، جوری که بعضی وقتا فشارم می افتاد، بهش گفتم ساعت کلاس رو کم کنیم. 

بی هیچ حرفی گفت تو هدفت اینه که بری داری بهونه میاری😐😐

حداقل حرف دلشو رک به من زد.

مثل شما سردرگمم نکرد که چکار کردم که اینجوری برخورد میکنه.

خب پس احتمال اینکه به شما حسادت کنه منتفیه.پس ببین عزیزم تو رفتار خودتم دقت کن.شاید یه تغییری کردی.ش ...

من قبول دارم عصبیم کرده تغییرم شاید همین عصبی بودنمه 

حتی یاورتون نمیشه الان دو سری بهم گیر الکی داده چیزایی که قبلا تا میگفت از خودم دفاع میکردم میگفتم به این دلیل و این دلیل حرفتون قبول ندارم 

الان آنقدر عصبی میشم که از شدت عصبانیت حتی نمیتونم جواب بدم 

شوهرم میگه خب چرا بهش نگفتی چرا دفاع نکردی 

میگم نمیتونم بخدا نمیتونم دیگه 

من واقعیتش از وقتی نامزد کردم برای رفتن سر کار بی انگیزه شدم، خیلی کارم سخت بود، ۸ ساعت پشت سر هم کل ...

چندماه پیش از بس اذیت کرد رفتم بهش میگم اگه قصدتون اینه که من خسته بشم و نیام سرکار من آدم غیر منطقی نیستم اصلا بهم بگید فلانی تااخر ماه دیگه بیشتر نیا من حتی دلیلشم نمیپرسم ولی دارید با کاراتون روان منو بهم میریزید میخنده میگه چه کاری؟مگه من رودرباسی دارم اگه نخام بیاین میگم میاین.من مشکلی ندارم 

من واقعیتش از وقتی نامزد کردم برای رفتن سر کار بی انگیزه شدم، خیلی کارم سخت بود، ۸ ساعت پشت سر هم کل ...

آخه من سه سال میشه که ازدواج کردم ولی این یکسال اخیر داره اذیت میکنه