2777
2789
عنوان

درد دل کارمندی

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 60 پست

به نظر من چون الان شما و همسرتون یه جا کار میکنید، آقای مدیر فکر میکنن شما دیگه کارایی مثل قبل رو ندارین، 

من هم همینطور بودم، تا فهمید نامزد کردم کلی فشار که قراردادت رو چند سال دیگه تمدید کن که من همونجا بهش گفتم که تا دو ماه دیگه بیشتر پیشتون نیستم و نیروی جدید بگیرید.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اصلا نمیتونم توضیح بدم آنقدر ناراحتم بخدا

مثلا الان میگه برو فلان کار رو بکن هفته دیگه صدا میزنه که کی گفته این کارو بکنی هرچی قسم آیه شاهد که خودتون گفتید میگه مگه من دیوانه ام که اینحرفو بزنم 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    

خوب بهش بگو بنویسه که چیکار کنی،

باز باران! باز باران با ترانه می خورد بر بام خانه خانه ام کو ؟؟؟ خانه ات کو ؟؟؟ آن دل دیوانه ات کو ؟؟؟ روزهای کودکی کو ؟؟؟ فصل خوب سادگی کو ؟؟؟ یادت آید روز باران گردش یک روز دیرین پس چه شد دیگر ؟ کجا رفت خاطرات خوب و رنگین ؟؟؟ در پس آن کوی بن بست در دل تو آرزو هست ؟؟؟ کودک خوشحال دیروز غرق در غم های امروز یاد باران رفته از یاد آرزوها رفته بر باد بــاز بــــاران بــاز بــــاران می خورد بر بام خانه بی ترانه بی بهانه شایدم گم کرده خانه ....
چرا فایده نداره؟ چی میگه؟

کلا وقتی میری اعتراض تازه در میاد دوتا چیز دیگه هم نمیذاره رو حرفای خودت و پس میده اصلا آدم پشیمون میشه مثلا من میرم میگم حجم کارم زیاد شده یکم پخش کنید کارارو تا منم نخام اضافه بمونم کنم متاهلم به زندگیم نمیرسم 

جواب این حرفم میگه کی گفته اضافه بمون میگم خب کارا میمونه میگه بمونه اضافه نمون برو خونتون

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    

خب چاره ای ندای جز اینکه تحمل کنی، فعلا که نمیتونی بیای بیرون، مگر اینکه قبل از بیرون اومدن جای دیگه ای کار پیدا کنی
اگرم میخوای 100% اینجا بمونی، تنها راهت اینه که سعی کنی کمتر کارایی کنی که بهونه ای بشه واسه گیر دادن مدیرت
کمترم جلوی چشمش باشی، تا جلب توجه کمتری کنی توی ذهنش
هر چند اگه واقعا اعصابتو درگیر کرده، موندنت اینجا، ممکنه روی رفتارو اخلاقت توی زندگی شخصیت هم تاثیر منفی بذاره

عزیزم شرایطت خیلی سخته و قطعا فشارهای بیرونی و غیر کاری هم خستت کرده و حساستر شدی.اولا به این فکر کن اومدی بیرون هیچ کاری نیست که بدردت بخوره.لاقل تا چند ماه بیکاری.و اینکه فکر نکن مدیرای دگ خوبن.من تو بازار کار بودم همه جا همینه.تازه بری جای دگ معلوم نیست پول بدن که.پوستتو میکنن.پس ظاهرا چاره ای نیست مجبوری تحمل کنی.به بخشای مثبت کارت فکر کن.به همسرت.بههمکارات.به اینکه هر روز یه کاری داری انجامش بدی.از خونه نشستن حاصلی نیست.به خودت بگو این یه سال بگذره دگ سر کار نمیرم فعلا تحمل کنم.اینجوری انگار به خودت فرصت دادی.مدیرتون اقاست؟مجرده؟شما کی ازدواج کردی؟

هر چند سال هم که یکجا کار کنی باز هم افرادی مثل مدیر، باید به نحوی بگن ما دستور میدیم و تو باید اطاعت کنی، 

الانم که سابقه خیلی خوبی داری و خودت کاملا حرفه ای هستی میخوان ایراد بگیرن.

تنها کاری که میتونی بکنی اینه که بگی چشم و بحث نکنی چون اعصاب خودت بیشتر خرد میشه.

ما ۳ تا گلدون تو دفتر داشتیم، آقای مدیر هر روز به منشی میگفتن چرا جاش عوض شده؟ بنده خدا قسم‌ میخورد میگفت نه عوض شده.

بعد به من میگفت میخوام حساب کار دستشون بیاد که اینجا هر کاری نکنن😔😔😔