2777
2789
عنوان

درد دل کارمندی

567 بازدید | 60 پست

میشه درد دل کنم بی اینکه بهم بگید خب نرو سرکار؟چون واقعا الان شرایطش رو ندارم حداقل تا یکی دوماه 

ده سال تو این شرکت کار کردم از روز اول تاسیس اینجا بودم دست تنها همه کاری کردم همه زحمتی کشیدم شرکت با دو نفر کارمند شروع کرده کارشو که یکیش من بودن الان رسیده به بیست و پنج نفر همه رو راه انداختم با خوب و بدش کنار اومدم به همه سازی رقصیدن چون کارم رو دوست داشتم 

ولی مدیرمون دیگه چون سرش شلوغ شده و کارمندان زیاد شدن مثل قبل نیس خیلی داره اذیت میکنه همش گیر الکی ایراد الکی بهانه الکی 

خسته شدم الان شرایطم جوریه که باید برم سرکار چندماه دیگه عروسیمه کلی بخاطر جهیزیه ام بدهی دارم حداقلش تا سال دیگه آخه تمام جهیزیه رو خودم خریدم از طرفی با شوهرم همکارم اونجا باهم میریم و میایم راحتیم پیش هم هستیم از یه طرف دیگه واقعا نمیتونم تحمل کنم نمبدونم چیکار کنم واقعا دیگه کشش ندارم خسته شدم از دست ایراداش

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تا حالا هزار بار گفتم برم بگم من دیگه نمیام ولی نمیتونم از طرفی احساس میکنم خودش دیگه نمیخاد من بیام چون کم محلی میکنه چیز میگه نمبدونم اصلا نمیتونم توضیح بدم 

تا حالا هزار بار گفتم برم بگم من دیگه نمیام ولی نمیتونم از طرفی احساس میکنم خودش دیگه نمیخاد من بیام ...

عزيزم كار همينجوري

هر جا بري آسمون همين رنگه

شايد خسته شدي اگه ميتونه چندروز مرخصي برو

جهان سوم جایی است که درآمد یک دعا نویس بیشتر از یک برنامه نویس است
و اینکه با مدیرت صحبت کن و ازش کمک بخواه. شرایطتو براش توضیح بده

فایده نداره باهاش حرف زدم ولی فایده نداره خسته شدم دیگه از دستش الانم آخر سال حجم کارم خیلی زیاد میشه کارم پیدا نمیکنم که بخام بگم نمیام 

کار همیشه سختی های خودش و داره ، بهتره به این فکر کنی که استقلال مالی داری خدا رو شکر میتونی جهازت و تهیه کنی و هیچ وقت هم به بیکار شدن فکر نکن، کار کردن و در آمد داشتن به زن قدرت و اختیار میده.