2777
2789
عنوان

وقتی روزه ایم میشه تینت یا رژ زد

133 بازدید | 9 پست

وقتی روزم خیلی خیلی قیافم وحشتناک میشه

لبام کامل سفید میشن

زیر چشمام سیاه و رنگم زرد و سیاه

اگه یکم تینت یا رژ قسمت های بیرونی لبم بزنم و حواسم باشه که زبون نزنم چی میشه؟

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

اره بابااع چرا اینقدر سخت می‌گیرید 

من صبح از بیکاری آرایش میکنم برا بیرون رفتن

یا الان نماز تراویح رفته بودم ریمل و زدم !

زندگی زیباست البته به دید شما بستگی داره اگه نژاد پرستی نیا عزیزدلم♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک نمیکنم مشکلی داشته باشع

منم میزنم چون اب نمیخورم لبام خشک میشه

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

من بالم هم میزنم خیلی لبام تو مدرسه خشک میشه

وای منم الان لبام میسوزهه

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

اره بابااع چرا اینقدر سخت می‌گیرید من صبح از بیکاری آرایش میکنم برا بیرون رفتنیا الان نماز تراویح رف ...

میترسم حواسم نباشه بخورم🥲

بزن ایرادی نداره

فقط حواستا جمع کن

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

بزن ایرادی ندارهفقط حواستا جمع کن

بوس

مرسی