2777
2789
عنوان

مهمونی امشب و رفتار جاریم

790 بازدید | 19 پست

مادر شوهرم امشب گفت بریم خونشون. به شدت حوصلم سر رفته بود. زودتر رفتم کمکش. بعدازظهر برادر شوهرم با دخترش اومد پرسیدم پس خانومت کجاست نمیاد با ناراحتی گفت کار داشت میاد بعدا. 

کلا جاریم یه زن همه چی تمومه نمیدونم شایدم من اینجوری فکر می‌کنم. خیلی زندگیشو دوست دارم و بعضی وقتا واقعا بهش حسودیم میشه.

دخترش بغلش نشسته بود داشت باهاش صحبت می‌کرد منم چون تو آشپزخونه بودم صداش قشنگ میومد. هی میگفت من فکر میکنم مامانی منو دوست نداره، همش دعوام میکنه اما تو خیلی مهربونی و من فقط تورو دوست دارم.

بنده خدا از قیافش خستگی می‌بارید. انقدم دخترشو دوست داره که اصلا دلم رفت براشون🫠

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

یه ربع به اذون رفتن دنبال جاریم. اومد و نشستیم سر افطار تا میزو جمع کردیم از همه معذرت خواهی کرد و گفت پروژه ش خیلی عقب مونده باید زودتر تمومش کنه. لپ تاپشو برداشت رفت تو اتاق. پنج دقیقه نگذشت برادر همسرم رفت تو اتاق نمیدونم چی گفت اومد نشست. معلوم بود کلافه ست. هی به ساعت نگاه می‌کرد. یکم نگذشت برادر شوهرم بلند شد و رفتن. 

احساس کردم یه مشکلی دارن شایدم بحث کردن. اما همه اینا به کنار از احترام برادر شوهرم واقعا خوشم میاد. بعضی مردا انگار واقعا بد بودن تو خونشون نیست...

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این کجاش عجیبه؟ 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
یه ربع به اذون رفتن دنبال جاریم. اومد و نشستیم سر افطار تا میزو جمع کردیم از همه معذرت خواهی کرد و گ ...

خب مگه چیه طبیعیه که بین هر زن و شوهری و توی هر خونه ای ممکنه یه دلخوری یا ناراحتی پیش بیاد

مهم اینه که بااحترام و خوب هندل کردن

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷
من رفتار بدی ندیدم...

رفتارش بد نبود فقط تازه میزو جمع کردیم و رفتن. واقعا ناراحت شدم از اینکه مادرشوهرم این همه زحمت کشید ولی انقد زود رفتن

رفتارش بد نبود فقط تازه میزو جمع کردیم و رفتن. واقعا ناراحت شدم از اینکه مادرشوهرم این همه زحمت کشید ...

خب بنده خدا هم معذرت خاهی کرد...

تینامممم.تعلیق شدم با این کاربری امدم امضا معرفم ...امضاخوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم