2777
2789
عنوان

دوست دختر داداشم دشمن منه 😐😐

211 بازدید | 12 پست

خدایی از اول داداشم نمیخواستش تلفنش جواب نمیداد میومد در خونه 

داداشم دوماه گوشیش خاموش کرده بود بهش زنگ نزنه و ول کنه دو وسه تا نامه عاشقانه فرستاد 

حالا همه اینها کنار به داداشم گفته ولی با همن من زنگ نزنم!

یا ماشین زیر پام داداشم از پدر دوست دخترش برای من خریده بود الان اسم ام اس خلافی اومده هیچ کدوم نگفته فقط کشف حجاب الان گفته !!!

یکی فرستاده بود تو پیجم بهش آمار بده ‌‌کلی مسخره بازی که من موهام قبل ازدواج رنگ کردم 

تا الان صدبار دعوا کردند و کات کردند یک مدت خواست بهم نزدیم بشه که من یک کاری کنم ازدواج کنند !منم خودم کشیدم کنار !!

لج شده 

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

مواظب داداشت باش یه وقت بلایی سرش نیارن

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

مواظب داداشت باش یه وقت بلایی سرش نیارن

در این حد که نیستن 

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم تو حسودی

چیکار کردم ؟؟😐

اون داره برای من میزنه من حتی حالش هم نمیپرسم و اصلا کار به کار کسی ندارم 

من متوجه نشدم چی شد

برام میرنه و منو خراب میکنه جلوی داداشم 

چیکار کردم ؟؟😐اون داره برای من میزنه من حتی حالش هم نمیپرسم و اصلا کار به کار کسی ندارم

اخه مشخص داداشت خیلی دوس داری بعدشم حسودی ببخش ها تابلو.داداشت نخواد بلاکش میکنه.حالا ماشین دیگ مگ چیه گفته یا نگفته شعور خودش بوده.

قانعم کردی حق باتوست.ولی خداوکیلی تو اگ بلوند کردی بگو.اک حجابم نداشتی اینجا بگو.ولی کاراون زشت بوده ادم ادم فروشی نمیکنه اونم خواهرشوهرش رو.واقعن زشته .حرفم پس گرفتم حسودنیستی .

قانعم کردی حق باتوست.ولی خداوکیلی تو اگ بلوند کردی بگو.اک حجابم نداشتی اینجا بگو.ولی کاراون زشت بوده ...

خدا شفات بده😂