2777
2789

با اینکه میگن سنی نداری  اما کم کم دارم فک میکنم که دیگه سینگل به گور شدم😂😂

دختری هم نیستم که خودم برم پسرهارو فالو کنم و خودمو بچسبونم ، نشستم از طریق سنتی یکی از اسمون بیاد😂😂

سلام عزیزم خوبی ؟من کلا از اولم تپلی بودم ولی الان دیگه به معنای واقعی شکفته شدم 😂🤦‍♀️از چاقی متنف ...

سلام عزیزدلم🥰🥰 تو خوبی قربونت بشم؟؟

تپش به نظر من اصلا سمت عمل نرو ، هر چیزی از راه طبیعیش خیلی بهتره، جانا توصیه های خیلی خوبی کرد بتونی بهشون عمل کنی حتما موفق میشی و رو وزن ثابت میمونی عزیزم.

فقط کاملا مواظب باش که تا قبل از بارداری اضافه وزن پیدا نکنی.

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبی ؟خداروشکر عمل کردی راحت شدی منم خواهرم قراره عمل کنه ولی خودم فعلا که درد ندارم اگه ...

ایشالا به سلامتی عمل کنه،ترس نداره بابا، فقط سختیش دو روز اول بعد عمله،  یه نفس راحت میکشه

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

ایول اتفاقا خیلی دلم تنگ شده برای تعریف کردن های قشنگت کلی میخندیدیم یادش بخیر..خب بگو ببینم چخبر؟ ا ...

بله مشخصه چقدر دلتنگ بودی اصلا در نی نی سایت مارو کندی از شدت دلتنگی مثلا دلتنگ نبودی چطوری بهمون سر میزدی هااا 😡😂

مثلا خواهر کوچیکه عروسم اینقدر منو ایگنور نکن🫂😑

.اره افتاد شهریور، نیست همینجوری دانشگاه بهشته وسط گرمای جهنم هم هر روز امتحان فشرده ازمون میگیرن 

. اتفاق و آدما زیادن اطرافم سلام میرسونن 

قول بده موندگار بشی منم از آقایی رو میکنم براتون😂

.نه کی گفته من فراری میدم من اینقدر ماهم همه با خودشون فکر میکنن قطعا میرا صاحب داره بزار وقت سرکار خانم رو تلف نکنیم 😎😎

ویلا کی گفته مثل گرگ تگرگ دیده  میرم کلاس  و مثل شترمرغ دونده کلاس تموم بشه در میرم بدون ثانیه اتلاف وقت😂

وای تپش سمت عمل هرگز نروببین منم وزنم از موقع عقد کردم بیشتر شده ولی اضافه وزن ندارممجردیم معمولی بو ...

اره خودمم میترسم جرئتشو ندارم 

دیروز خواهرم صفراشو عمل کرد تو بیمارستان چند نفری رو دیدم 

یکی اسلیو کرده بود یکی ابدو   وای داغون بودن همشون میگفتن غلط کردیم

منم دیگه فهمیدم که ادمش نیستم 😂

چه خوب جانا منم یه دوره رژیم خریدم اونم پیشنهادش همین بود که توگفتی 

منم باید با رژیم و ورزش کم کنم 

مرسی از راهنمایی خوبت مهربون ❤❤❤❤❤

سلام عزیزدلم🥰🥰 تو خوبی قربونت بشم؟؟تپش به نظر من اصلا سمت عمل نرو ، هر چیزی از راه طبیعیش خیلی بهت ...

سلام عزیزم 

فدای تو 

اره خودمم میترسم از عمل کردن 

همسرمم موافق نیس البته اون کلا تپل دوس داره دلش نمیخواد زیاد لاغر بشم ولی خب نظر اون دیگه مهم نیس😂

میدونی خانم خونه ، یکم خسته شدم از اینکه همش رژیم میگیرم بعد یذره ولش میکنم  هر چی لاغر کردم بیشتر از اون برمیگرده

وگرنه ۲۰ کیلو یبار لاغر شدم اما الان همش برگشته تازه ۲ کیلو هم بیشتر 😐

یجوری انگار بی انگیزم میکنه 

مخصوصا اینکه مطمئنم هر چقدرم کم کنم بعد ها اگه باردار بشم همش برمیگرده😭😐

ایشالا به سلامتی عمل کنه،ترس نداره بابا، فقط سختیش دو روز اول بعد عمله، یه نفس راحت میکشه

عمل کرد 

من بجای اون یه نفس راحت کشیدم 

همش دردش میومد ما از نگرانی میمردیم 

ولی رسپینا برا خودم میترسم دلم نمیخواد عمل کنم من تحمل دردم پایینه

تو که فک کنم از راه های سنتی نتیجه ندیدی ردش میکنی نه؟

خواهرمن فقط سرکه انگبین  رو امتحان کرد که میگف هربار میخوردم دردم شرو میشد انگاری که تکون میخورد سنگه 

من ولی هیچ راهی امتحان نکردم ولی خب دردم نیومده هنوز 

برا من ۱۷ میله  

برا خواهرم ۳ سانت بود ولی دکتر داد بهمون  ۳ سانت نبودش دیگه نمیدونم شکسته یا چی 🤦‍♀️

بله مشخصه چقدر دلتنگ بودی اصلا در نی نی سایت مارو کندی از شدت دلتنگی مثلا دلتنگ نبودی چطوری بهمون سر ...

والا دلتنگ بودم🥲منتها گرفتاری و روزمرگی نمیذاشت سر بزنم

منم یه اخلاقی دارم وقتی فکرم درگیر باشه  دل و رمق اومدن به سایت ندارم و نمیتونم بیام  بیان کنم و حرف بزنم .. توخودم میریزم ..باید مشکلمو کامل برطرف میکردم اونوقت با خیال راحت بیام سر بزنم و کامنت بذارم 

خواهرکوچیکه عروس که جاش محفوظه😍

اره دانشگاه ها وضعیت همینه 

اوه از اقایی رووو میکنییییی؟؟؟؟ شیطون بگو ببینم چه نقشه ای تو سرته😁 موردی کسی هست؟؟تعریف کن ببینیم

اره خودمم میترسم جرئتشو ندارم دیروز خواهرم صفراشو عمل کرد تو بیمارستان چند نفری رو دیدم یکی اسلیو کر ...

توهم مثه من ترسویی پس😅

ولی رسپینا از همون کامنتش که میگه عمل کن سختیش دو روزه مشخصه دل و جراتش از ما بیشتره😁

ولی بنظر من تا زمانی که از راه های طبیعی و نرمال و ورزشی میشه وزن کم کرد چرا ادم بره زیر تیغ عمل و خودشو بسپره به دست جراح

نه من دوره رژیم نخریدم این نوع رژیم رو مربیم داد بهم 

یه برنامه ورزشی روزانه هم برام نوشته اونم خیلی خوبه دقیق نوشته چه نوع ورزشی و چه تعداد. بیشتر هم ورزش های شکمی و پهلو هست و فرم دهی به بدن حالا خواستی میفرستم برات