2777
2789
خوبم خودت چطوررری؟؟؟چخبرا؟؟حرف که حتما میزنیم♥️اتفاقا منم انقدی دلم تنگ شده برای خاطره ها که حد ندار ...

عالییییی 

خداروشکر خوبی عزیزم  چقدر خوشحال شدم یه علایم حیاتی نشون دادی❤️😂

خو من پایه غیبتم 

به اندازه موهای سرم هم دراما دارم

منتها ملت با دراما میرن خونه بخت من یکم دیگه پیش بره میرم تیمارستان

میتونیم  دور هم جمع بشیم تعریف کنیم

سلام عزیزم قربونتتو خوبی؟آره عمل کردم ،آخر فروردینبنظرم عملش از چیزی که میگفتن سختتر بود ولی ارزشش ر ...

سلام عزیزم خوبی ؟

خداروشکر عمل کردی راحت شدی 

منم خواهرم قراره عمل کنه 

ولی خودم فعلا که درد ندارم  اگه درد داشته باشه باید عمل کرد؟

من در کل تحمل دردم پایینه  امیدوارم کارم به عمل نکشه 

ولی برا خواهرم استرس دارم 

دعا کن بخیر بگذره❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به سلامتی عزیزم😍😍خوشبخت بشی تپش جانم🤗🤗 دیگه اضافه وزن تو دوران عقد طبیعیه🤭🤭 احتمالا باید آقا د ...

سلام عزیزم 

خوبی ؟

من کلا از اولم تپلی بودم ولی الان دیگه به معنای واقعی شکفته شدم 😂🤦‍♀️

از چاقی متنفرم 

باورت میشه به صورت جدی داشتم  به عمل فکر میکردم ؟

که دوستم دوسه هفته پیش رفت عمل و به معنای واقعی کلمه غلط کردمو تو چشماش میبینم 

در نتیجه فعلا ترسیدم و عقب نشینی کردم 

حالا ببینم اون اوکی بشه منم جرئت پیدا میکنم😬😂

سلام به همگی امیدوارم حال دلتون خوب باشه♥️قبل از هر چیزی بابت غیبتم عذر میخوام چون زندگی اونقدا پیچی ...

سلام جانا😍

چقدر خانومانه و رسمی صحبت کردی 

یعنی ماهم همینقدر رسمی کامنت بذاریم🥺 ؟

سلام به همگی امیدوارم حال دلتون خوب باشه♥️قبل از هر چیزی بابت غیبتم عذر میخوام چون زندگی اونقدا پیچی ...

سلام عزیزدلممممم

چطوری قشنگمم

چقدر دلتنگت بودیم🥺🥺 خیلی خوب کردی اومدیی😍😍

عالییییی خداروشکر خوبی عزیزم چقدر خوشحال شدم یه علایم حیاتی نشون دادی❤️😂خو من پایه غیبتم به اندازه ...

ایول اتفاقا خیلی دلم تنگ شده برای تعریف کردن های قشنگت کلی میخندیدیم یادش بخیر..

خب بگو ببینم چخبر؟ امتحاناتونم افتاد شهریور درسته؟ چه خبر از اطراف؟ رلی خاستگاری دوست اجتماعی چیزی؟😁یا سینگلی؟ هنوزم پسرا رو فراری میدی یا تغییر رویه دادی؟😅

سلام عزیزم خوبی ؟من کلا از اولم تپلی بودم ولی الان دیگه به معنای واقعی شکفته شدم 😂🤦‍♀️از چاقی متنف ...

وای تپش سمت عمل هرگز نرو

ببین منم وزنم از موقع عقد کردم بیشتر شده ولی اضافه وزن ندارم

مجردیم معمولی بودم الان توپر

ولی شکمم تخت تخت بود از بعد سقط دور شکمم چندسانت بیشتر شده انگار ورمه 

انقد بدم میاد قبلش شکمم تخت تخت بود الان چندسانت اضافه شده با اینکه کمه و دیده هم نمیشه ولی دوست داشتم دوباره تخت تخت بشه خلاصه با اینکه محمد مخالف بود ولی راضیش کردم از اوایل مرداد دارم میرم باشگاه انقد روم تاثیر گذاشته که نگو شکمم جمع شده

ببین من مجردیم سایز شلوارم۳۸ بود بعد عقد شد۴۰ تو بارداری تو ده هفته شد۴۲ چون خیلی اشتها داشتم و مدام استراحت بودم تحرک نداشتم بعد سقط احساس کردم همون موندم انگار! رفتم باشگاه رژیم هم گرفتم هنوز یماه نشده ولی برگشتم به همون شلوار سایز۴۰ حتی واسم گشاده. و دارم به  همون سایز ۳۸ میرسم

رژیمم که من راضی بودم اینطوریه میگم دوست داشتید استفاده کنید♥️

اول اینکه از هشت شب به بعد نباید چیزی بخورید تا هشت صبح شام هم میخواید بخورید قبل هشت شب باشه

شام هرگز غذای چرب نباشه چون بعد شام فعالیت ندارید همه ی چربی های شام جمع میشه تو بدنتون و اضافه وزن و چربی میشه

من برنج رو حذف کردم با اینکه مربی گفت میتونی بخوری ولی حذف کردم بجاش صبح بعد باشگاه یه لیوان شیر رو با دو قاشق جو دوسرپرک اماده و یه قاشق کره بادام زمینی و یه قاشق عسل و مغزیجات و کنجد و موز یا انبه میکس میکنی( من چون کم خونم دو قاشق هم سه شیره ( شیره انگور و خرما و توت) میزنم خوشمزه میشه اینو صبح ساعتای ده که بخوری کامل سیرت میکنه که دیگه ناهار نخوری فایدش همینه که سیر میشی و برای ناهار اشتها نداری 

اگه هم گرسنت شد ناهار ، نهایت شیش یا هشت قاشق برنج میخوری و بقیش خورشت خالی مبخوری

شام هم سبک ترجیحا یه بشقاب حبوبات 

بجاش میوه تا میتونی بخور و با اب و ابمیوه خودتو سیر کن

راستی تو رژیم تخم مرغ هم فقط سفیده اش و زرده رو نباید بخوری

برای من که واقعا تاثیر گذار بود تازه روزی که من رفتم باشگاه گفت اینایی که میگن تو یک ماهه دو سه کیلو کم کردن اونا اضافه وزنشون زیاده و چربی زیاد دارن که میتونن دو سه کیلو کم کنن تو که بدنت چربی زیادی نداری و اضافه وزنم نداری توقع نداشته باش ماهی دو سه کیلو کم کنی

دیگه ورزش های شکمی داد و من واقعا دور شکمم جمع شده با وجود سق.ط

به توصیه هم بهت بکنم اکثرا خانوما بعد زایمان چنددد کیلووو اضافه وزن میکنن مخصوصا قسمت شکم و پهلو. شکم هاشون بعد زایمان دیگه جمع نمیشه از همین الان که تو عقدی سعیت رو بکن رو ناحیه شکم و پهلوهات کار کنی و حسابی شکم و پهلوهات رو تخت کنی (کاری که منم دارم میکنم)که بعد که رفتی خونه خودت و باردار شدی بعد از زایمان دوباره بتونی با ورزش پهلو های خوش تراش و شکم تخت داشته باشی  چون اگه اضافه وزن داشته باشی بعد زایمان هم ناخوداگاه چندکیلو اضافه میشی مخصوصا پهلو و شکم! دیگه کم کردن وزن اون زمان خیلی سخت تر از الانه

ولی درکل اصلا نا امید نشو. عمل هم هرگز سمتش نرو تو اشنا هامون بودن و چقد بعد عمل پشیمون شدن و عوارض عمل هنوز که هنوزه همراهشونه

بجاش باشگاه بری و رژیمت رو رعایت کنی اوکی میشی

روزای اولش رژیم و ورزش سخته ولی بعدش که به تناسب اندام و اندام مورد نظرت نزدیک میشی انقد شیرین میشه که خودتم استقبال میکنی 

امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم بهت♥️

سلام جانا😍چقدر خانومانه و رسمی صحبت کردی یعنی ماهم همینقدر رسمی کامنت بذاریم🥺 ؟

سلام عزیزم خانومانه و رسمی؟😅نبابا چون به مدته از فضای مجازی و دوستام دور بودم این مدل شدم یکم بگذره اوکی میشم♥️ 

سلام عزیزدلمممممچطوری قشنگممچقدر دلتنگت بودیم🥺🥺 خیلی خوب کردی اومدیی😍😍

سلااام دنیا خانووم😍خیلی خوشحال شدم از دیدن کاربریت 

خیلی دلم برای همتون تنگ‌شده بود

خوشحالم بعد این همه مدت بازم میبینمتون♥️

آقا من نمیدونم چرا هر کدوم از خواستگارهام یه جای کارشون میلنگه😶 در ظاهر خیلی عالی بنظر میرسن ولی یکم که باهاشون حرف میزنی میفهمی اوه اوه چه وضعیههه😂

با یکی یه ماه حرف زدم و شرایط خودش خوب بود اما خانواده از نظر مالی و فرهنگی به شدت متفاوت بودن ، دیگه با یکم رفت و امد فهمیدم من نمیتونم تحمل کنم🤦‍♀️ 

دوباره جدیدا یکی دیگه مطرح شده که همه ی معیارهای منو داره اما ۱۵سال بزرگتره😶 بنظرتون این تفاوت سنی خیلی مشکل سازه؟؟ 

یکی دیگه هم هست که خوبه اما اعتقاداتش مث من نیست و عقیده ای به نماز نداره.. با نماز نخوندن اصلا نمیتونم کنار بیام..

دوستام بهم میگن خیلی حساسی و چیزخاصی نیس