2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

رسپینا جان شما الآن کیسه ی صفراتو عمل کردی و در آوردی دیگه درسته؟مگه لاپاراسکوپی نکردی؟

سلام خانوم خونه عزیز خوب هستین؟ 

دلم براتون تنگ شده بود گفتم به احوالی ازتون بپرسم💛💛💛❤️

سلام خانوم خونه عزیز خوب هستین؟ دلم براتون تنگ شده بود گفتم به احوالی ازتون بپرسم💛💛💛❤️

سلام به روی ماهت مهتابم😍😍😍😍

چقدر خوشحالم کردی که پیام دادی عزیزدلم😍😍

مامانم همیشه اینجور موقع ها وقتی کسی حالشو میپرسه میگه احوال پُرسِت خدا باشه، منم به تو میگم احوال پُرسِت خدا باشه قشنگم🤗🤗🥰🥰

من خوبم فدات بشم، خودت حالت چطوره عزیزدلم؟؟

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

سلام به روی ماهت مهتابم😍😍😍😍چقدر خوشحالم کردی که پیام دادی عزیزدلم😍😍مامانم همیشه اینجور موقع ها ...

عزیزدلین 💛💛

ممنون از دعای خیرتون❤️

منم خوبم ممنون درگیر درس همه امتحاناتمون فشرده افتاده شهریور از الان باید بخونیم براش🥲 

عزیزدلین 💛💛ممنون از دعای خیرتون❤️منم خوبم ممنون درگیر درس همه امتحاناتمون فشرده افتاده شهریور از ا ...

فدات بشم من مهربون😍😍💞💞

ان شاءالله که امتحاناتو عالی عالی بدی و یه نفس راحت بکشی عزیزم🤲❤️😁

کی قراره ما واقعا از استرس امتحانات نجات پیدا کنیم، تا خودمون درس میخونیم که واسه خودمون استرس داریم بعدم که بچه دار میشیم واسه امتحانای اونا😁😁و این پروسه همچنان ادامه داره😁😁❤️من امسال پسرم ششمه امتحان نهایی داشت یعنی کلمه به کلمه ی کتابو باهاش خوندم و حفظ کردم😂🥲جالب اینجاست من کلی استرس داشتم خودش عین خیالش نبود😂😂

ببخش عزیزم زیاد حرف زدم، بوس به صورت ماهت😘😘🫂🫂

فدات بشم من مهربون😍😍💞💞ان شاءالله که امتحاناتو عالی عالی بدی و یه نفس راحت بکشی عزیزم🤲❤️😁کی قرا ...

ممنون عزیزم❤️❤️

آره درس و استرسش همیشه باهامون هست😂🥲

آخی عزیزم موفق باشه😍 پسرا معمولا بی خیالن 

این چه حرفیه خوشحال شدم 😍❤️💛

عزیزین😘😘💛💛

ممنون عزیزم❤️❤️آره درس و استرسش همیشه باهامون هست😂🥲آخی عزیزم موفق باشه😍 پسرا معمولا بی خیالن این ...

ممنونم قربونت بشم💞💞

عزیزتری😍😍

سلام به همگی

امیدوارم حال دلتون خوب باشه♥️

قبل از هر چیزی بابت غیبتم عذر میخوام چون زندگی اونقدا پیچیده و از کنترل خارجه که نمیشه پیش بینی کرد چی پیش میاد.. 

و منم این مدت خوش سعادتی حضور در بینتون رو نداشتم بنا به دلایل و شرایط زندگی شخصیم که واسم پیش اومد.

دور از ادب بود اگه‌ بهتون سر نمیزدم فقط منتظر فرصت بودم که خودم و شرایطم رو هندل کنم که بتونم دوباره با همون ذهن اروم سابقم به سایت سر بزنم و از دوستام خبر بگیرم

خانوم خونه بمن گفت که تاپیک زده منم دوست داشتم سلام و احوال پرسی باهاتون داشته باشم

امیدوارم حال همتون خوب و عالی باشه♥️♥️♥️و زندگی بر وفق مرادتون بچرخه و در کمال صحت و سلامتی باشین🌹

سلام به همگی امیدوارم حال دلتون خوب باشه♥️قبل از هر چیزی بابت غیبتم عذر میخوام چون زندگی اونقدا پیچی ...

سلام به روی ماهت قشنگم😍😍😍😍

خیلی خوش اومدی فدات بشم💖💖

سلام به همگی امیدوارم حال دلتون خوب باشه♥️قبل از هر چیزی بابت غیبتم عذر میخوام چون زندگی اونقدا پیچی ...

چطوریییی جوجهههه

جانا بیا یکم حرف بزن با من و بچه ها

صرفا برای اینکه تجدید خاطره بشه و حال و هوات عوض بشه

نمی‌خواد راجب هیچی هم حرف بزنی❤️

خیلی هامون سرشار از فشار و دغدغه زندگی هستیم 

اینجا میتونیم یکم ازش دور باشیم

بیایییی

چطوریییی جوجههههجانا بیا یکم حرف بزن با من و بچه هاصرفا برای اینکه تجدید خاطره بشه و حال و هوات عوض ...

خوبم خودت چطوررری؟؟؟چخبرا؟؟

حرف که حتما میزنیم♥️اتفاقا منم انقدی دلم تنگ شده برای خاطره ها که حد نداره تو این مدت گاهی گذشته به یادم میومد و چقد دلم تنگ شده برای اون روزها حیف که زمان به عقب برنمیگرده...

خب یکی استارت بحث و غیبت رو بزنه تا ادامه بدیم😅من انقد این مدت در سکوت و دور از اجتماع بودم که بلد نیستم شروع کننده باشم🤕