2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رسپینا جان شما الآن کیسه ی صفراتو عمل کردی و در آوردی دیگه درسته؟مگه لاپاراسکوپی نکردی؟

سلام خانوم خونه عزیز خوب هستین؟ 

دلم براتون تنگ شده بود گفتم به احوالی ازتون بپرسم💛💛💛❤️

سلام خانوم خونه عزیز خوب هستین؟ دلم براتون تنگ شده بود گفتم به احوالی ازتون بپرسم💛💛💛❤️

سلام به روی ماهت مهتابم😍😍😍😍

چقدر خوشحالم کردی که پیام دادی عزیزدلم😍😍

مامانم همیشه اینجور موقع ها وقتی کسی حالشو میپرسه میگه احوال پُرسِت خدا باشه، منم به تو میگم احوال پُرسِت خدا باشه قشنگم🤗🤗🥰🥰

من خوبم فدات بشم، خودت حالت چطوره عزیزدلم؟؟

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

سلام به روی ماهت مهتابم😍😍😍😍چقدر خوشحالم کردی که پیام دادی عزیزدلم😍😍مامانم همیشه اینجور موقع ها ...

عزیزدلین 💛💛

ممنون از دعای خیرتون❤️

منم خوبم ممنون درگیر درس همه امتحاناتمون فشرده افتاده شهریور از الان باید بخونیم براش🥲 

عزیزدلین 💛💛ممنون از دعای خیرتون❤️منم خوبم ممنون درگیر درس همه امتحاناتمون فشرده افتاده شهریور از ا ...

فدات بشم من مهربون😍😍💞💞

ان شاءالله که امتحاناتو عالی عالی بدی و یه نفس راحت بکشی عزیزم🤲❤️😁

کی قراره ما واقعا از استرس امتحانات نجات پیدا کنیم، تا خودمون درس میخونیم که واسه خودمون استرس داریم بعدم که بچه دار میشیم واسه امتحانای اونا😁😁و این پروسه همچنان ادامه داره😁😁❤️من امسال پسرم ششمه امتحان نهایی داشت یعنی کلمه به کلمه ی کتابو باهاش خوندم و حفظ کردم😂🥲جالب اینجاست من کلی استرس داشتم خودش عین خیالش نبود😂😂

ببخش عزیزم زیاد حرف زدم، بوس به صورت ماهت😘😘🫂🫂

فدات بشم من مهربون😍😍💞💞ان شاءالله که امتحاناتو عالی عالی بدی و یه نفس راحت بکشی عزیزم🤲❤️😁کی قرا ...

ممنون عزیزم❤️❤️

آره درس و استرسش همیشه باهامون هست😂🥲

آخی عزیزم موفق باشه😍 پسرا معمولا بی خیالن 

این چه حرفیه خوشحال شدم 😍❤️💛

عزیزین😘😘💛💛

ممنون عزیزم❤️❤️آره درس و استرسش همیشه باهامون هست😂🥲آخی عزیزم موفق باشه😍 پسرا معمولا بی خیالن این ...

ممنونم قربونت بشم💞💞

عزیزتری😍😍

سلام به همگی

امیدوارم حال دلتون خوب باشه♥️

قبل از هر چیزی بابت غیبتم عذر میخوام چون زندگی اونقدا پیچیده و از کنترل خارجه که نمیشه پیش بینی کرد چی پیش میاد.. 

و منم این مدت خوش سعادتی حضور در بینتون رو نداشتم بنا به دلایل و شرایط زندگی شخصیم که واسم پیش اومد.

دور از ادب بود اگه‌ بهتون سر نمیزدم فقط منتظر فرصت بودم که خودم و شرایطم رو هندل کنم که بتونم دوباره با همون ذهن اروم سابقم به سایت سر بزنم و از دوستام خبر بگیرم

خانوم خونه بمن گفت که تاپیک زده منم دوست داشتم سلام و احوال پرسی باهاتون داشته باشم

امیدوارم حال همتون خوب و عالی باشه♥️♥️♥️و زندگی بر وفق مرادتون بچرخه و در کمال صحت و سلامتی باشین🌹

سلام به همگی امیدوارم حال دلتون خوب باشه♥️قبل از هر چیزی بابت غیبتم عذر میخوام چون زندگی اونقدا پیچی ...

سلام به روی ماهت قشنگم😍😍😍😍

خیلی خوش اومدی فدات بشم💖💖

سلام به همگی امیدوارم حال دلتون خوب باشه♥️قبل از هر چیزی بابت غیبتم عذر میخوام چون زندگی اونقدا پیچی ...

چطوریییی جوجهههه

جانا بیا یکم حرف بزن با من و بچه ها

صرفا برای اینکه تجدید خاطره بشه و حال و هوات عوض بشه

نمی‌خواد راجب هیچی هم حرف بزنی❤️

خیلی هامون سرشار از فشار و دغدغه زندگی هستیم 

اینجا میتونیم یکم ازش دور باشیم

بیایییی

چطوریییی جوجههههجانا بیا یکم حرف بزن با من و بچه هاصرفا برای اینکه تجدید خاطره بشه و حال و هوات عوض ...

خوبم خودت چطوررری؟؟؟چخبرا؟؟

حرف که حتما میزنیم♥️اتفاقا منم انقدی دلم تنگ شده برای خاطره ها که حد نداره تو این مدت گاهی گذشته به یادم میومد و چقد دلم تنگ شده برای اون روزها حیف که زمان به عقب برنمیگرده...

خب یکی استارت بحث و غیبت رو بزنه تا ادامه بدیم😅من انقد این مدت در سکوت و دور از اجتماع بودم که بلد نیستم شروع کننده باشم🤕