2777
2789

سلام 

سال نو همگی مبارک 

امیدوارم که سال پر از خوشی و آرامش و موفقیت داشته باشین😍❤

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
سلام عزیزای دلم ، امیدوارم حال دلتون‌ خوب باشه❤️راستش بخاطر جوی که تو تاپیک یاسی ایجاد شده بود و نبو ...

سلام عزیزم 

خیلی خیلی مبارکه

امیدوارم که خوشبخت بشین و سالهای طولانی باعشق و آرامش کنار هم زندگی کنین😍❤

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام سلام سلامعید همه قشنگای من مبارککککاز مدیریت عالی خانوم خونه سپاسگزاریم امیدواریم در سال آینده ...

میرا در حال حاظر تنها تعهدی که بین ما با دیگری وجود داره 

بین خودمو خودته😂😍

این سری که من و تو پیش گرفتیم کارما که چیزی نیست

خود فردین هم بیاد واسه ما کیس جور کنه 

باز نمیتونه ما رو شوهر بده😂😂😂

چقدر دلم میخواست جانا هم اینجا بود ...

جاش واقعا خالیه 

جانا اگه سایت سر میزنی 

خواهش میکنم بیا یه خبر بهمون بده 🤦‍♀️

میرا در حال حاظر تنها تعهدی که بین ما با دیگری وجود داره بین خودمو خودته😂😍این سری که من و تو پیش گ ...

چی بهتر از این تازه ویزای کانادا هم بهمون میدن

دیدی آخرش کاراما حریف ما نشد😂😂

چی بهتر از این تازه ویزای کانادا هم بهمون میدندیدی آخرش کاراما حریف ما نشد😂😂

چه خوببب 

گفتم یه خیری هست تو دوستی ما

دیگه نیازی نیست دنبال بورسیه تحصیلی باشیم😂😂😂

سلام عزیزای دلم ، امیدوارم حال دلتون‌ خوب باشه❤️راستش بخاطر جوی که تو تاپیک یاسی ایجاد شده بود و نبو ...

سلام عزیزم 

خیلی خوشحال شدم ، خیلی مبارکت باشه خونه دلتون پر از عشق و محبت باشه😍♥️🫂

سلام به همگی

با تاخیر زیاد 😅سال نوتون خیلی مبارک باشه امیدوارم زندگیتون در سال جدید پر از خنده از ته دل باشه 🥰😍

خیلی وقت بود که کلا به سایت سر نزده بودم دلم برای همتون خیلی تنگ شده بود واقعا🥲🥺 بهم ثابت شده همه شما عزیزان بسیار دل بزرگ و مهربونی دارید امیدوارم زندگیتون سرشار از رنگ و شادی باشه 🫂♥️

مرسی از خانم خونه مهربون که همیشه میگم خوش به حال بچه هاشون که مادری مثل شما دارن که تاپیک زدن و همه دوباره جمع شدن ✨️♥️

سلام عزیزای دلم🥰🥰😍😍🤩🤩

امیدوارم حال همگی خوب باشه دورتون بگردم🫂🫂

ان شاءالله که تعطیلات عید حسابی بهتون خوش گذشته باشه🤲🤲🥰🥰

دلم براتون خیلی تنگ شده بود🫂🫂🥰🥰

بوس به روی ماه تک تکتون😘😘😘😘

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

سلام به همگیبا تاخیر زیاد 😅سال نوتون خیلی مبارک باشه امیدوارم زندگیتون در سال جدید پر از خنده از ته ...

سلام به روی ماهت گل دختر🥰🥰😍😍

خیلی خوش اومدی پناه جان😍😍🥰🥰🫂🫂

لطف داری به من مهربونم🫂🫂🥰🥰

دقیقا پارسال دوم فروردین درد سنگ کلیه ام شروع شد اولش نمیدونستم درد چیه، دقیقا مثل تو همه جا تعطیل ح ...

رسپینا جان عزیزم حالت چطوره ؟ بهتری ؟ واسه عملت چه کردی ؟؟

رفتم سونو درد زیر بغلمو گفت به خاطر کیسته و نگران کننده نیس فقط باید برم دکتر دارو بده اما گفت سنگ ص ...

تپش جان چطوری تو ؟؟ بهتری ؟؟

تپش من چند سال زیر بغل سمت راستم کیست دارم ولی حقیقت پیگیریش نکردم اصلا، میگم اگر چیز مهمی باشه نفهمم بهتره، ولی فکر کنم مهم نباشه، چون اگر بود تا حالا مرده بودم😁😁🤦‍♀️🤦‍♀️

خدا رو شکر که چیز مهمی نبود، نگران نباش قربونت بشم، تنت سلامت باشه همیشه🤲🤲🥰🥰

سلام مهربون جووونم 💛💛💛💛عیدتون مبارک 😍😍😍بابت موزیکا ممنونم قربونتون برم 😘 گوش کردم و دوست داش ...

سلام نیکی جااااانم🥰🥰😘😘💜🤍💜🤍

خوبی قربونت بشم من؟؟

ببخش که جواب پیامت دیر شد 🥺🥺🥲🥲🫂🫂

این حرفا چیه دورت بگردم ، با من راحت باش، هر زمانی که وقت پیدا کردی بیا سر بزن عزیزم ، هیچ عجله ای نیست، اولویت با برنامه های زندگی خودته عزیزدلم🫂🫂😘😘🥰🥰