2777
2789
سلام عزیزای دلم❤️سال نوتون مبارک❤️امیدوارم سال سرشار از شادی، آرامش و حال خوب داشته باشین🤲🏻اینم سف ...

چه سفره ی هفت سین زیبایی😍😍😍😍🤩🤩 آفرین به این سلیقه 👏👏😍😍

جدیدا خیلی عاشق این رنگ مبل شدم😍😍👌👌

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

پیام تبریک سال نو تک تکتون رو خوندم و لایک کردم😍😍🥰🥰 الهی که سال پیش رو سالی پر از خیر و نیکی و خوبی و خوشی و سلامتی و حال خوب براتون باشه و هیچوقت به دلتون غم نشینه🤲🤲🫂🫂💞💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تپش جان چطوری تو ؟؟ بهتری ؟؟تپش من چند سال زیر بغل سمت راستم کیست دارم ولی حقیقت پیگیریش نکردم اصلا، ...

به به سلام خانم خونه عزیزم 

حسابی از تعطیلات نوروزی استفاده کردینا 😍🥰

جای خالیت پیدا بود حسااااابی 

منم خوبم دردمم بهتر شده 

فقط نگران سنگ صفرامم چون خواهرمم که داره درد وحشتناکی گرفت تو ماه رمضون ، رسپیناهم تعریف میکنه از درداش خیای وحشتناکه انگاری،

میترسم منم دردم بگیره 

تحمل دردمم پایینه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

دور از جونتون خانم خونه عزیزم،

برای شما که قطعا چیزی نیس وقتی از چند سال قبل مسالمت آمیز باهم زندگی میکنید 

ولی این مسائلو جدی بگیرید  چون بعضی وقتا زود فهمیدن باعث میشه که به موقع درمان بشه

به به سلام خانم خونه عزیزم حسابی از تعطیلات نوروزی استفاده کردینا 😍🥰جای خالیت پیدا بود حسااااابی م ...

سلام تپش نازنینم😍😍🥰🥰

هییی چی بگم تپش🥲🥲 خوب بود خدا رو شکر 

قربون محبتت بشم من🥰🥰💞💞

تپش جان به نظر من حتما پیگیریش کن و اگر نیاز عمل کنی، عمل کن، عملش با لاپاراسکوپی خیلی راحته، من۱۲ سال پیش انجام دادم اصلا اذیت نشدم ولی عمل بازش میگن درد داره.

راستش تپش سنگ کیسه ی صفرا به خودی خودش فکر نکنم درد داشته باشه، وقتی از جای خودش حرکت کنه دردش خیلی وحشتناکه، سنگ من حرکت کرده بود رفته بود جلوی مجرای لوزالمعده رو گرفته بود، خدا نصیب هیچ کس نکنه، نمیخوام نگرانت کنم اما پیگیریش کن، مثلا الآن خواهر من خیلی سال داره، نه درد داره نه حتی حرکت کرده شکر خدا.

والله تپش اینقدر درد دارم که نمیدونم واسه کدومش برم دکتر😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️ بعضیاشو بی خیال میشم خودشون خوب میشن😁😁بعضیاشونو خود درمانی میکنم، فعلا داریم مسالمت آمیز با هم میسازیم😂😂

الهی همیشه تنت سلامت باشه عزیزدلم🤲🤲🥰🥰💞💞

راستی دکتر من میگفت بدترین چیز واسه سنگ صفرا مصرف چربی هستش، سنگ خودم یادمه خونه ی مامانم یه خورش کرفس چرب و چیلی خوردم که حرکت کرد، هنوز از خورش کرفس میترسم😁😁

سلام عزیزمدیروز عمل کردم بالاخرهو فعلا با عوارض بعد عمل درگیرم🌺🌺

سلام فدای تو بشم من🥰🥰😍😍

وای خدا روشکر که بالاخره عمل کردی🤲🤲 خوشحالم که بالاخره از این همه درد کشیدن راحت میشی عزیزدلم🥺🥺

ان شاءالله هر چه زودتر دوران نقاهتو پشت سر بزاری و سر پا بشی و صحیح و سلامت به زندگیت برگردی قربونت بشم🥰🥰

سلام عزیزم خوبی ؟ منو یادته ؟

هر چند با تاخیر سال نو رو بهت تبریک میگم عزیزم🥰🥰💞💞

الهی که سال پیش رو سالی پر از شادی و سلامتی و دلخوشی و حال خوب برات باشه عزیزدلم🤲🤲❤️❤️ 

بهترین ها نصیبت🤲🤲💖💖

@منظومه_چشمام  

سلام عزیزم خوبی ؟ منو یادته ؟هر چند با تاخیر سال نو رو بهت تبریک میگم عزیزم🥰🥰💞💞الهی که سال پیش ر ...

سلام مهربونم

ن زیاد یادم نیس شمارو متاسفانه🥲

مرصی ازت 😍

کلی خوشحال شدم با مسیجت 

نور و برکت بباره ب زندگیت عزیزقلبم🌱🩶🌻

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
سلام مهربونمن زیاد یادم نیس شمارو متاسفانه🥲مرصی ازت 😍کلی خوشحال شدم با مسیجت نور و برکت بباره ب زن ...

فدای سرت عزیزدلم🥰🥰💞💞حدس میزدم یادت نباشه

یه شب من و شما و دوتا کاربر دیگه با پیامامون یه تاپیک رو بردیم داغ ترینا که بعدشم ترکید😁😁متاسفانه موضوع تاپیک یادم رفته😁😁

خیلی ممنونم ازت مهربون با دعای خیرت🫂🫂💞💞

در پناه خدا باشی همیشه🤲🤲🥰🥰

فدای سرت عزیزدلم🥰🥰💞💞حدس میزدم یادت نباشهیه شب من و شما و دوتا کاربر دیگه با پیامامون یه تاپیک رو ...

وایییییی ار

همین اواخرم بود😂

چقدد حال داد خدایییییی

منم هرچی فک میکنم یادم نمیاد موضوع تاپیک چی بود

ماک کلا محور تاپیکو بردیم ی ور دگ😂😂

قربونت برم عزیز دل🤍

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
فدای سرت عزیزدلم🥰🥰💞💞حدس میزدم یادت نباشهیه شب من و شما و دوتا کاربر دیگه با پیامامون یه تاپیک رو ...

خیلی خوشحال شدم دوباره دیدمت😍

وایییییی ارهمین اواخرم بود😂چقدد حال داد خداییییییمنم هرچی فک میکنم یادم نمیاد موضوع تاپیک چی بودماک ...

فدات شم من عزیزدلم🥰🥰💞💞

آره کلا تاپیک رو از مسیر درست منحرف کردیم😁😁

اون شب جز معدود شبایی بود که من از ته دلم خندیدم😂😂

سلام دختر قدیم❤️

شما که هیچ روزی به نامتون نبود وقتی خونه پر بود از مهربونی، عشق و شور و نشاط...

شما که وقت بازی، کارِ خانه داری و گاهی بچه داری مادرتون رو به دوش میکشیدین...

و شما که درس میخوندین امتحان میدادین بدون اینکه کسی نازتون رو بکشه

و شما…

و شما که هنوز هم زندگی بی نوشِ عشقِ شما نمیشه😍

و خونه بدون گرمای وجودتون بی روحترین و سرد ترین جای دنیاست...

و دنیا یه عمر پیام تبریک بهتون بدهکاره🥹 👑👑👗👗💐💐💐

روزت مبارک دخترِ پر شٓر و شور قدیم😘🥰🍧🍨🍿

خدا حفظت کنه واسه خودت و واسه همه آنهایی که دلخوشن به سلامتی شما🤲🏻

روزت مبارک خانوم گلِ کوچولوی دیروز🥳🥳🥳🎁🎁🎁☕🥧🪻🌷🌹🪷

🌟 به مناسبت روز دختر: قهرمانان کوچک، رویاهای بزرگ! 🌟

دختران عزیز، امروز روز شماست! 💖

شما نه تنها دنیای اطرافتون رو با نازک‌کاری و لطافت خودتون زیباتر می‌کنید، بلکه با قدرت و اراده‌تون می‌تونید هر چالشی رو پشت سر بذارید. هر کدوم از شما یک داستان منحصر به فرد دارین که می‌تونه الهام‌بخش دیگران باشه. ✨

امروز، بیایید به خودمون افتخار کنیم! افتخار به اینکه دختر هستیم، افتخار به رویاهایی که داریم و افتخار به قوی بودنمون در برابر سختی‌ها. 💪💕

دختران، شما قهرمانان دنیای خودتون هستید. هر بار که لبخند می‌زنید، دنیا رو روشن‌تر می‌کنید. هر بار که صدای خودتون رو بلند می‌کنید، نشان می‌دهید که هیچ چیزی نمی‌تونه شما رو متوقف کنه.

بیایید این روز رو جشن بگیریم! با همدیگه، با دوستی و عشق، دنیایی بسازیم که در آن همه دختران بتوانند آزادانه رویای خود را دنبال کنند. 🌈

پس امروز، دست در دست هم، به سمت آینده‌ای روشن‌تر قدم برداریم. چون ما دختران، می‌توانیم هر چیزی را ممکن کنیم! 🚀

روز دختر مبارک! 🎉💖