2821
2789
عنوان

بازیگر

| مشاهده متن کامل بحث + 99 بازدید | 21 پست
آزاد برم بجایی میرسه بنظرت؟

نمی‌دونم گلم،تو دانشگاه ما بچه های بازیگری هستن بخوای میپرسم برات

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

خب بله خیلی از بازیگرای معروف از همین کلاسای بازیگری شناخته شدن اصلا دانشگاه رشتشون ی چی دیگه بوده

خب اینطوری خیلی بهتره که امیدوار شدم 🥲

نمیدونم چرا مشاورمون اینطوری گفت..🎀

ریشه درختی‌ام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کرده‌ام

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نمی‌دونم گلم،تو دانشگاه ما بچه های بازیگری هستن بخوای میپرسم برات

آره بی زحمت نظر اوناهم بپرسین ببخشینا 🥲

ریشه درختی‌ام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کرده‌ام
انشاالله موفق باشی عزیزم بنظرم علاقه تو هر حرفه ای رمز موفقیته

قربونت برم مرسییی

عه جدی؟ممکنه برنداشته باشن؟

خبر ندارم

از آموزش و پرورش فکرکنم باید بپرسید

بیزینس گرل💸،عاشق ادبیات📚،دلباخته موسیقی اون قدیما قدیما🌚خرد بهتر از هرچه ایزد بداد،ستایش خرد را به از راه داد!🌱✨🎨فردوسی بزرگ،شاهنامه📚❤️ 💍Marriedاین اکانت در مهر ماه ۴۰۴ به من واگذار شده و تاپیک های قبل اون به من مربوط نیست.

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  9 ساعت پیش