2789
عنوان

خوابشو دیدم

325 بازدید | 59 پست

خواب پسره دیدم بهم هی همرایم میکرد...و می‌دونم داشته بهم فکر می‌کرده ....چون خوابش متفاوت بود با کل خوابام...میشه راهنمایی عشق یکطرفه رو بکنید چجوری فراموشش کنم؟

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

بسختی

یعنی چی؟

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هیچ فقط سمتش نرو

نمی‌رم اما نمیشه ++++یک ساله ندیدمش دیشب فقد یکم دیدمش با ماشین دیدمش ...دیگه ندیدمش

وقتی که یکی برسه دو طرفه دوستت داشته باشه دوبار بهت محبت کنه اصلا میگی چرا عاشق این شدمیا یجوری بهش ...

طرف هوله بخاطر همین می‌خوام تموم شده این حسه راحت بشم شایدم هورمون هام قاطی کردن 

نمی‌رم اما نمیشه ++++یک ساله ندیدمش دیشب فقد یکم دیدمش با ماشین دیدمش ...دیگه ندیدمش

فقط بگذرون زندگیو و هیچ وقت چه الان چه ده سال دیگه سمتش نرو دیگه راهی نیست

اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"

یعنی اینکه خیلی سخته عشق یک طرفه رو فراموش کنی .چون همش میگی یعنی چی کم داشتم ک انتخابش نبودم؟چرا نخ ...

خوب من همچین نمی‌گم چون می‌دونم طرف چه آدمیه 😞

فقط بگذرون زندگیو و هیچ وقت چه الان چه ده سال دیگه سمتش نرو دیگه راهی نیست

حق با توعه من قبلاً از یکی یکی مثل سگ عاشقش بودم از این محله رفت بعد چهار سال کلا فراموشش کردم 

خب همین باعث نمیشه ازش دلزده شی؟

نمیشه. ازش نفرت دارم اما عاشقشم عشقه دیگه کاریش نمیشه کرد تازه همش به دوستم میگه عاشقمه اما منو میبینی ازم دوری می‌کنه چرا واقعا چراا

حق با توعه من قبلاً از یکی یکی مثل سگ عاشقش بودم از این محله رفت بعد چهار سال کلا فراموشش کردم

من نزدیک چهار ساله فراموش نکردم ولی دیگه حتی اگه بزارنش تو سینی دو دستی بهم بدنش هم قبولش نمی کنم 

اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"