2777
2789
عنوان

خوابشو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 59 پست
من نزدیک چهار ساله فراموش نکردم ولی دیگه حتی اگه بزارنش تو سینی دو دستی بهم بدنش هم قبولش نمی کنم

منم با اینکه عاشقشم اصلا نزدیکش نمیشم..((:

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیشه. ازش نفرت دارم اما عاشقشم عشقه دیگه کاریش نمیشه کرد تازه همش به دوستم میگه عاشقمه اما منو میبی ...

ب اون روزی فکر کن اگ باهاش وارد رابطه شی میبینی رفته با یکی دیگ یا خیانت کرده اینجوری خوبه؟

...
خب پس اگه اینو نمیگی ک خوش بحالتدیگه مشکلت چیه و تموم شده و رفته دیگه

میبینمش قلبم استرس میگیرم اما هیچوقت هیچوقت بهش نمی‌گم عاشقشم حتی درخواستم بده قبول نمیکنم 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

ب اون روزی فکر کن اگ باهاش وارد رابطه شی میبینی رفته با یکی دیگ یا خیانت کرده اینجوری خوبه؟

اگه بهم درخواست بده قبولش نمیکنم شاید باورت نشه آبروم جلو کل مدرسه رفته...رفته زر زده رلشم....انقد فوشش دادم

بین دو راهی قلب و منطق گیر کردی

قلبم می‌خوام از جا در بیارم یا برگردم به گذشته هیچوقت نبینمش

وااا چ بیشعور

آره بابا ازم یواشکی عکسم میگیره یکبار نشسته بودم کنار دوستم آمد با دوستش زل زد گوشیش گرفت بالا عکس گرفت نکه یکی بلکه چندتا

قلبم می‌خوام از جا در بیارم یا برگردم به گذشته هیچوقت نبینمش

بعضی آدما میان ک به ما درس بدن

با این دید بهش نگاه کن

سخته ولی غیرممکن نیست

هی نگو نمیتونم نمیتونم

وان بار که کوه برنتابد غم ماست

بعضی آدما میان ک به ما درس بدنبا این دید بهش نگاه کنسخته ولی غیرممکن نیستهی نگو نمیتونم نمیتونم

آره ازش درس گرفتم هیچوقت عاشق کسی نشم 

خب عاشق چی این شدی؟😑

بخدا دست خودم نیست قبلاً خیلی میدیدمش یهو ...همچین حسی گرفتم 

آره ازش درس گرفتم هیچوقت عاشق کسی نشم

ن این ک نمیشه

فقط دیگه خیلی از فرصتا رو از دست میدی

حست کم میشه-سرد و بی تفاوت میشی

با هرچیز کوچیکی هم دلت نمیلرزه

(اینا تجربه شخصیمه)

اما مطمئنا یه روزی یه جایی یکی میاد ک تمام این چیزارو میبره زیرسوال

(باورش ندارم-اما به همین امید میرم جلو)

وان بار که کوه برنتابد غم ماست