خواب پسره دیدم بهم هی همرایم میکرد...و میدونم داشته بهم فکر میکرده ....چون خوابش متفاوت بود با کل خوابام...میشه راهنمایی عشق یکطرفه رو بکنید چجوری فراموشش کنم؟
اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
نمیخورم ولی این عشق اولم نیست...عشق دومه ...کسی که قبلاً عاشقش بودم از اینجا رفت بعدش ۳سال بعدش منتظرش موندم اما نیومد و من عاشق این لاشی شدم ....ای کاش نمیرفت
اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
۳یا۴سال قیبش زد منتظر موندم فقد به امید دیدنش خندیدنش 😭برنگشت و فهمیدم از اینجا کاملا رفتن باورم نمیشه فراموشش کردم اون میدونست عاشقشم اما هیچوقت ازم دوری نکرد همیشه کمکم میکرد و بهم گفت میام خواستگاریت...از ۸سالگی عاشقش بودم ۱۰ساله عاشقشم با اینکه نیست هنوزم تو قلبم جا داره
با ندیدنش و اینکه کلا رفت بایکی دیگ منم این دلیل خیلی خوبی بود ک فراموشش کنم بعدش یکی دیگ عاشقم شد ک متاسفانه مادرش باعث جدایی مون شد الان تو این حالتم😔