2777
2789
عنوان

نمیخام😡

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 70 پست

نکنه داداشت فک کرده خونتون خالیه اومدن اونجا نامزد بازی .

خورده تو ذوقشون .

خخخ

خیلی محتاج دعایم ....ممنون میشم برای براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا بدت میاد مگه ؟

چون فک میکنن پادشاهن 

خونه مادر خودشون ظرفو میشورن خشک میکنن جابجا میکنن

اما اینجا فقط انتظار دارن پذیرایی شن،رفتار خوش ببینن،بخورن پوشن برن 

اصن کمک نمیدن

امیدوارم یه روزی بیاد که هیچ زندگی ای به طلاق ختم نشه!!!

زن داداشت چند سالشه؟ چند وقته عقدن مگه؟؟؟

راستی خودتم بگو چندسالته😋

پارسال نوشته بودم ایشالا من و عشقم به هم برسیم👫❤ بگو ایشالا☺ دیگه رسیدیممممممممم مرسی هرکی گفته بووود ایشالاااا  
الان زنداداشت تاپیک میزنه که اومدم خونه مادرشوهرم برام شام هم ندادن😂

تازه همینایی هم که میگن بشین درستو بخون، میرن اون تاپیک میگن عجب خواهرشوهری که شام درست نکرد و رفت سر درسش😂😂😂😂

جدا از شوخی

به داداشت بگو من موندم که درس بخونم

میشه برامون از بیرون غذا بخری

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
به خدا داداش؟من همچین زنی رو بگیره شده نهی از خانواده کنم یکبار زنداداش رو میشورم بعد میمیرم .

تا الان زن داداشت بیست تا تایپیک علیه ت زده😅 ، همه کاربرا هم طرف اونو گرفتن😅

زن داداشت چند سالشه؟ چند وقته عقدن مگه؟؟؟ راستی خودتم بگو چندسالته😋

نزدیکای 30 

اره بابا بلده خونه خودشون کوزتیه😁

منم 21

یواشکی بش گفتم من شام میخورم نه شام درست میکنم ولی عذاب وجدان دارم😢چون تازه عروسه خبرش خسته شدم ه ...

حرص نداره که، اونم که الان نگفته پاشو من شام میخوام، باید بدونن وقتی زن خونه نیست میرن اونجا دیگه انتظار پذیرایی نداشته باشن. شما الان هی داری با خودت فکر میکن حرص میخوری در صورتی که اونم ممکنه از شما هیچ توقعی نداشته باشه

در اخر بلند شد غذا درست کنه خودش 

اما همش زهرا این کجاس؟

زهرا اون کجاس؟

زهرا اینو خورد کن

روانی شدم از دس عروس

من خودم ازدواج کنم ،دوهفته یبار میرم خونه مادرشوهرم ،خدایی خیلیم کمک میکنم