2777
2789
عنوان

نمیخام😡

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 70 پست
حرص نداره که، اونم که الان نگفته پاشو من شام میخوام، باید بدونن وقتی زن خونه نیست میرن اونجا دیگه ان ...

اخه نمیشه ک کسی ک تازه اومده تو خونواده ما پذیرایی نشه

،من بیخیال درس شدم ولش کن

امیدوارم یه روزی بیاد که هیچ زندگی ای به طلاق ختم نشه!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نزدیکای 30  اره بابا بلده خونه خودشون کوزتیه😁 منم 21

خب از تو که خیلی بزرگتره .برو درستو بخون خودش درست کنه 😎

پارسال نوشته بودم ایشالا من و عشقم به هم برسیم👫❤ بگو ایشالا☺ دیگه رسیدیممممممممم مرسی هرکی گفته بووود ایشالاااا  
اخه نمیشه ک کسی ک تازه اومده تو خونواده ما پذیرایی نشه ،من بیخیال درس شدم ولش کن

مگه تازه عقد کردن؟؟؟

پارسال نوشته بودم ایشالا من و عشقم به هم برسیم👫❤ بگو ایشالا☺ دیگه رسیدیممممممممم مرسی هرکی گفته بووود ایشالاااا  
در اخر بلند شد غذا درست کنه خودش  اما همش زهرا این کجاس؟ زهرا اون کجاس؟ زهرا اینو خورد کن ر ...

یعنی چی پاشو اینو خورد کن! استارتر خیلی مظلومی.البته خودمم همینطوری هستم. یادت باشه به محض اینکه جواب مثبت به خواستگارت دادی بیایی اینجا کاربرا ارشادت کنن که جلو خانواده شوهر چجوری باشی وگرنه قورتت میدن

یعنی چی پاشو اینو خورد کن! استارتر خیلی مظلومی.البته خودمم همینطوری هستم. یادت باشه به محض اینکه جوا ...

چشم حتمن 😁

امیدوارم یه روزی بیاد که هیچ زندگی ای به طلاق ختم نشه!!!
تازه همینایی هم که میگن بشین درستو بخون، میرن اون تاپیک میگن عجب خواهرشوهری که شام درست نکرد و رفت س ...

😂😂😉

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
تا الان زن داداشت بیست تا تایپیک علیه ت زده😅 ، همه کاربرا هم طرف اونو گرفتن😅

خخخ غلط کرده . البته هنوز نیومده فقط مشخصش کردن ازش بدم میادااا. فکر کن بیاد خونمون خخخ