2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلت چیه عزیزم شاایدتونستم کمکت کنم برات یس میخونم بعد افطار

عزیزم ممنون انشالله شماهم هرچی ازخدا میخای برات بده .باردارنمیشم همه بهم کنایه میزنن خسته شدم دیگه

امن یجیب میخونمهرکس تونست برای سلامتی مادرم دعاکنه 😢

سلامت باشی انشالله مادرتون دوباره سلامتی شو بدست بیاره وعمرطولانی نصیبشون بشه برای سلامتی شون صلوات میفرستم

عزیزم ممنون انشالله شماهم هرچی ازخدا میخای برات بده .باردارنمیشم همه بهم کنایه میزنن خسته شدم دیگه

انشاالله هروقت وقتش بشه خدابهترینا روبهت میده من دخترعمم بعد۱۶سال ناباروری معجزه وار باردارشد گلم ۳بارای وی اف ناموفق داشت ۲تارحم اجاره ناموفق وبعدش خودش بدون دارو باردار شد دکتراش گفتن معجزه

امن یجیب میخونمهرکس تونست برای سلامتی مادرم دعاکنه 😢

حمد خوندم💚

"وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

کوثر خوندم واست

"وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

انشاالله هروقت وقتش بشه خدابهترینا روبهت میده من دخترعمم بعد۱۶سال ناباروری معجزه وار باردارشد گلم ۳ب ...

خداروهزاربارشکر ممنون ازدلگرمی تون انشالله هیچوقت هیچ مشکلی توزندگیتون نباشه همیشه سلامت وشاد باشید

سلام داخل یه تاپیکی که راجب خیانت یود نظرتون رو خوندم  

منم مشکل دوست شما رو داشتم 

خیلی بد بود و مدت زیادی درگیرش بودم

خیلی هم رفتم مشاور اما خوب نشدم 

تا با یه مشاور تو روبیکا اشنا شدم 

فوق العاده بود بود مشاورشون حالم خیلی خوب شد

هزینشم خیلی خوب بود به کسایی که مشکل مالی داشتن تخفیف ویژه و رایگان مشاوره میداد 

ان شا الله حال دوست  شما هم بهتر بشه

ای.د.ی ر.و.بی.کا: P_z_314_70

ا.ید.ی ت.ل.گ.ر.ا.م: consultation4