2777
2789
عنوان

مادرشوهرم پولامونو میگیره

674 بازدید | 55 پست

من سه سال با نامزدم باهم هستیم بعد نامزدم می‌ره شرکت سر کار الان نتونسته ی هزار تومن پس انداز کنه برا آینده مون منم دوست نداشتم تا حالا بگم پولاتو چیکارش می کنی ولی می‌دونستمم مامان باباش ازش میگیرن دیروز مامانش گفت بیا چک ثبت کن برام رفتم چک ثبت کنم ی لحظه چشمم افتاد تو گوشیش ب چتای اونو نامزدم بعد شماره کارتش فرستاده بود ک نامزدم پول بزنه براش نامزدمم زده بود پولو گفته بود خدا رو خوش نمیاد من یک ساله لباس برا خودم نخریدم بخاطر شماها

خب باباش داره کار می کنه در امدش خوبه من میگم چرا باید پولهای اونو بگیرن نامزدم بقران هر مناسبتی ک میشه بهشون کارت هدیه میدن برن فروشگاه خرید مامانش می‌ره میگیره بعدشم میگه ما پودر لباسشویی میگیریم لباسای خدشو می‌شورم هر چی میگیریم مال خودشه اصن انگار نامزدم چون تو خونه اوناهه باید همه خرجیو اون بده 

اصلا اعصابم بهم ریخته چجوری بگم ب نامزدم پولاتو نده بهشون آخه میترسم بگم بگه ب تو چ پول خودمه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم بگم مامانش اینها هیچ کاری براش نکردن تازه وقتیم میاد پیشم نامزدم فکر می کنه پولاشو خرج من می کنه صورت برام میشه یا میگه پولاشو حیف نکنه می‌ره سرکار 

بیشتر اینکه خرج دختراش کنه ک شوهر دارن در اومد دارن نیست از شوهرم من میکشه خرج اونا کنه اعصابم خورد کرده 

چرا میترسی واقعا اینقدر حق نداری بدونی شوهر عقدیت درامدشو چکار میکنه؟

همین ادم چن وقت دیگه میشه بابای بچه هات باید بدونی میتونه خرج زندگیتو بده یانه

بعد متوجه اون قسمت حرفت نشدم ، تو لباس نگرفتی یا نامزدت؟

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

شیرینی خورده هستیم 😐😂اگه عقد بودیم ک جلوشو گرفته بودم دیگه نمیزاشتم پولاش خرج اونا کنه

خب بهتر اسیب کمتری میخوری

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

شوهره منم تقریبا اینجوریهنصف خرجا گردنشه اما خوب من زیاد کار ندارم میگم خانوادشن بخوام گارد بگیرم خو ...

از چشم افتادی خبر نداری

همچین پسری کلا کنسلهپسری ک نامزد کرده همچنان اختیار از خودش نداره

ن آخه مامان باباش منت میزارن سرش ک توی خونه ما داری زندگی می کنی یا مامانش میگه من بزرگت کردم من ناهار درست کردم فلان ویسار