2777
2789
عنوان

مادرشوهرم پولامونو میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 55 پست
بهش پیشنهاد بده بیا قرعه کشی بنویسیم وام برداریم که پولاشو بده پای اینا و چیزی نمونه

بهش گفتم بیا بریم طلا بگیریم قبول کرده بعدش مامانش ی شب تیکه انداخت بهم بیاد پولاشو بده من من براش پس انداز کنم مادرشم نامزدمم گفت من خودم اختیار خودم دارم لازم نکرده 

طرف مقابلت خودش باید عقلش برسه

همین مردی ک سن زن گرفتنشه خودش نباید به فکر ایندش باشه؟

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا میترسی واقعا اینقدر حق نداری بدونی شوهر عقدیت درامدشو چکار میکنه؟همین ادم چن وقت دیگه میشه بابای ...

نامزدم ب مامانش گفته 

سعی می کنم ی جوری بگمش ولی مامانش ازش تیغ میزنه از اون عفریته هاست🤧

یعنی چی

هیچ مردی وظیفه نداره نصف درامدشو خرج خانوادش کنه

کمک چرا ولی نه هر ماه از شکم زن و بچش بزنه 

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ن آخه مامان باباش منت میزارن سرش ک توی خونه ما داری زندگی می کنی یا مامانش میگه من بزرگت کردم من ناه ...

تکلیفتو روشن کن از الان آسون بگیری فردا پس فردا اون زندگیت رو هواستا زن باید مردو درست کنه باهاش بشین صحبت کن بگو فردا تو زندگیم مامانت اینا میخوان همینجوری رفتارکنن؟!

شوهره منم تقریبا اینجوریهنصف خرجا گردنشه اما خوب من زیاد کار ندارم میگم خانوادشن بخوام گارد بگیرم خو ...

خیلی ک اینجوری بده آدم زندگی خودش چی پیشرفت کردن خودش چی نامزدم من از ساعت 6 می‌ره تا چهار منم خیلی زورم میگیره مامانش بگیره ازش 

نامزدم ب مامانش گفته سعی می کنم ی جوری بگمش ولی مامانش ازش تیغ میزنه از اون عفریته هاست🤧

هر چی باشه مادرش

اگه نامزدت عاقل باشه حواسش به زندگیش هست

باهاش صحبت کن بگو برنامه ات برای آینده چیه؟ کی میتونیم عقد کنیم و..

ارع باید بگم عقد بشیم خودم می تونم کنترلش کنم 

اصلا دلم نمیخاد عقد بمونم چون سه ساله باهمیم میخام همون ک عقد کردیم بریم خونه خودمون اصن نمی تونم برم کنار مامانش توی عقدی با مامانش کنار نمیام 

بهش پیشنهاد بده بیا قرعه کشی بنویسیم وام برداریم که پولاشو بده پای اینا و چیزی نمونه

آفرین.این فکر خیلی خوبیه. براش قسط درست کن. وام بنویس 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏