2789
عنوان

خریت من

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 35 پست

درست زن و شوهر این حرفها بینشون نیست اما اون گولم زده، گفت بنام دوتامون میگیریم، خونه ای که توش زندگی میکنیم قبل ازدواج بابام برام خرید میگه اینو بفروشیم تویه زمین بسازیم اما با این کارش خیلی ناراحتم کرده 

درست زن و شوهر این حرفها بینشون نیست اما اون گولم زده، گفت بنام دوتامون میگیریم، خونه ای که توش زندگ ...

اصلا قبول نکن

فقر که از در خونه بیاد تو ایمان از پنجره میره بیرون. خدایا فقر رو تو هیچ خونه ایی راه نده😔😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درست زن و شوهر این حرفها بینشون نیست اما اون گولم زده، گفت بنام دوتامون میگیریم، خونه ای که توش زندگ ...

آها.اگه گفته بنام دوتاتون میکنه و بعد اینکارو نکرده آره ناراحتی ام داره

بعضی حرفها را" نباید زد"                                                 بعضی حرفها را" نباید خورد"                                                       بیچاره دل چه میکشد                     میان این" زد "و" خورد"

واااای اصلا خونتو نفروشی ...من بودم میمردم هم خونمو نمیفروختم 

منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔

اصلا اینکارو نکن. تا زمینو به نامت نزده، اشتی ام نکن. تازه الان کارش دستت گیره، خونتم بفروشی بهش بدی، دیگه جواب سلامتم نمیده

خب اگه فرق نداره چرا نزده ب نام خانمش😐

به نظرم مردا دوست دارن اولینا بنام خودشون باشه.مثلا اولین زمین یا خونه.واسه خودمم همینجوری بود.دفعه بعدی فرق کرد

بعضی حرفها را" نباید زد"                                                 بعضی حرفها را" نباید خورد"                                                       بیچاره دل چه میکشد                     میان این" زد "و" خورد"
به نظرم مردا دوست دارن اولینا بنام خودشون باشه.مثلا اولین زمین یا خونه.واسه خودمم همینجوری بود.دفعه ...

شوهر منم دوس داره همه چیز ب نام خودش باشه زمین . پس انداز تو بانک . ماشین . پول هدیه عروسی ک خانوادم بهم دادن 😐😐😐

فعلا ک خونه نگرفتیم ولی من دو دانگ از خونه ک انشاا. بخره تو مهریه ام دارم باید ب نامم کنه☺

خوشبختی یعنی من و عشقم و ثمره های عشقمون محمدطاها  و مهراد 👨‍👩‍👦‍👦

با حسابم کار کردیم بخدا اینقدر صرفه جویی کردم از هر چی گذشتم که پولمونو پس انداز کنیم گذاشتیم بانک مهر که وام با سود چهار درصد بگیریم تا سر ماه وامم امادس اما امروز گفتم وام نمیگیرم 

مورد داشتیم طرف هیچی نداشته، همینطوری کم کم زنشو گول زده، طلا، خونه، ماشین،... هر چی داشته گرفته، به نام خودش خریده، الانم ادعاش میشه، همچی برا منه. تو چی داشتی. مردا خیلی توی این چیزا حافظشون ضعیفه

به نظرم مردا دوست دارن اولینا بنام خودشون باشه.مثلا اولین زمین یا خونه.واسه خودمم همینجوری بود.دفعه ...

خب چرا بايد هميشه به دل مردها همه چي باشه ما خانمها هم دوست داريم به نام ما باشه خب 

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده