2789
عنوان

خریت من

513 بازدید | 35 پست

بچه ها یه مدت پولمونو پس انداز کردیم طلاهامو فروختم دادم به همسرم باهاش ماشین خریدیم چند روز قبل یه زمین با قیمت مناسب پیدا کردیم کلی ذوق کردم که بخریم ماشینمونو پس اندازمونو دادیم زمینو خریدیم قرار بود بنام دوتامون بخریم اما شوهرم رفته بنام خودش خریده، خیلی خورد تویه ذوقم، الانم باهاش قهرم، صبح بهش پیام دادم پول طلاهامو پس بده، بنظرتون چکار کنم 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

مگه شما و اون دارین.زن و شوهرین دیگه.چه فرقی داره عزیزم

بعضی حرفها را" نباید زد"                                                 بعضی حرفها را" نباید خورد"                                                       بیچاره دل چه میکشد                     میان این" زد "و" خورد"

اره بگو پول طلاهامو پس بده کار خوبی کردی

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
مگه شما و اون دارین.زن و شوهرین دیگه.چه فرقی داره عزیزم

اره عزیزم فرق داره

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
بعضی وقتا و جاها اره

نمیدونم والا.من تاحالا دوبار طلاهامو فروختم خونه خریدیم.چیزیم نشده

بعضی حرفها را" نباید زد"                                                 بعضی حرفها را" نباید خورد"                                                       بیچاره دل چه میکشد                     میان این" زد "و" خورد"
نمیدونم والا.من تاحالا دوبار طلاهامو فروختم خونه خریدیم.چیزیم نشده

منم چند بار فروختم دادم بهش حالا یچیزی میشه میگه فلان چیزم منم میگم منم باهات شریکم کمکت کردم بگو فلان چیزمون میگه توام داری استفاده میکنی چیه 

باردار نیستم یه پسمل خوشگل دارم فقط دلم میخاد یه دخمل ناناز داشته باشم برام دعا میکنی 🤗

واییی من اگه بگم ماله منه که دنیا روم خراب میشه شوهرم از کسایی که میگن ماله ماله من متنفره 

حتی میگم یه خرحی جدا بده کلا دعوا و اعصاب خورد کنی را میندازه 

خوش بحالتون گوش میده من که از این شانسا و عرضها ندارم