2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 2666 بازدید | 166 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انجام دادم ولی یا حلقم اومد یا از سوراخ همون بینی😅 از اون یکی خارج نشد. بعد اشکالی نداره سرمو پایین ...

🫤 سعی کن از اون یکی سوراخ بینیت بریزه 😂

نه چون لازم و کوتاهه سرت کمی خم وکج میشه

من فقط،شستشو با سرم و بعدشم پماد زخم

شاید ورمه داخلش چیزی نباشه

آروم فین کن  فین کردن دیگه کاری نداره

دستکاری نکن با گوش پاک کن یا اگه پنبه داری یه ذره سر چوب کبریتی چیزی بپیچون مثل گوش پاک کن بشه فشار نیار پاکش کن

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

منم همش عادت دارم میکشم بالا😑 نمیدونم بده یا نه

😂😂 عادت میکنی اونجوری نکن

نترس دختر پاکش کن با دستمال بشور داخل بینیتو پاکش کن

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

🫤 سعی کن از اون یکی سوراخ بینیت بریزه 😂نه چون لازم و کوتاهه سرت کمی خم وکج میشهمن فقط،شستشو با سرم ...

سعی کردم نشد😂 چسب زیر بینی ام خیس شد اینقد ور رفتم. سرنگمم تا اخر پر نمیشد نصفش خالی میموند. چندبار سرنگ پر کردم زدم😂

نخندی بهم ولی بینیم سفته. کناره ها رو یکم  فشار میدم فین کنم نمیشه. دستم میگیرم از پره ها از داخل فشار میارم  فین کنم  ولی نشد، یادم رفته فین کردن😂😂

ببخشید البته😅

سعی کردم نشد😂 چسب زیر بینی ام خیس شد اینقد ور رفتم. سرنگمم تا اخر پر نمیشد نصفش خالی میموند. چندبار ...

مگه سرمو میریزی رو چسب😂😂

نوک سرنگ و بزار دم سوراخ بینی ته سرنگو اروم فشار بده سرت کج و کمی ب اون طرف ک باید سرم بریزه بیرون ازش خم باشه

طبیعیه مال منم پره های بینیم تا یک ماه سفت بودن

کم کم نرم میشه لمس کردنش وحس میکنی ولی اولاش حالت سره

دست نگیر همینجوری فین کن 😪😂

😂😂 عادت میکنی اونجوری نکننترس دختر پاکش کن با دستمال بشور داخل بینیتو پاکش کن

دستمال ک تا ته نمیره، نهایت جلو بینی، واسه همین پرسیدم گوش پاکن ک میگی دستکاری نکنم😅

همین پنبه هم ک میگی باید جلوشو پاک کنم تا ته خطرناکه

مگه سرمو میریزی رو چسب😂😂نوک سرنگ و بزار دم سوراخ بینی ته سرنگو اروم فشار بده سرت کج و کمی ب اون طر ...

😂😂😂 نه ولی خیس شد دیگه. باورت میشه حتی ایینه هم گرفتم دستم اولش ک ببینم سرنگو چجور میذارم. 

خدا لعنت کنه این منشی دکترو یه نشون نداد چجوری استفاده کنم. 

😂😂😂 نه ولی خیس شد دیگه. باورت میشه حتی ایینه هم گرفتم دستم اولش ک ببینم سرنگو چجور میذارم. خدا لع ...

اخه تا یکماه نباید فین کنی چی. یادمه تو گفتی دوهفته بعد اروم میکردی

دستمال ک تا ته نمیره، نهایت جلو بینی، واسه همین پرسیدم گوش پاکن ک میگی دستکاری نکنم😅همین پنبه هم ک ...

نگفتم ک با دستمال بشوری😅

گفتم پاکش کن با دستمال

داخل بینت و بشور همون شستشو

دستکاری اینکه باهاش ور نری وگرنه خودم پماد و با گوش پاک میزدم داخل بینیم

تا ته که نگفتم همون دم سوراخ بینی

😂😂😂 نه ولی خیس شد دیگه. باورت میشه حتی ایینه هم گرفتم دستم اولش ک ببینم سرنگو چجور میذارم. خدا لع ...

منم تو آینه نگاه میکردم 

گوکل کلیپ هست 

سرچ کن طرز شستشوی بینی با سرم

نیاز ب توضیح دکتر نداره اونا فقط بلد بودن پول بگیرن مفت خورا😅

اخه تا یکماه نباید فین کنی چی. یادمه تو گفتی دوهفته بعد اروم میکردی

خو بعد دو هفته مگه نگفتی ۱۸ روزه

تو الان تو سه هفته ای

نگفتم ک با دستمال بشوری😅گفتم پاکش کن با دستمال داخل بینت و بشور همون شستشودستکاری اینکه باهاش ور نر ...

نه نه😂 من فهمیدم چی گفتی فقط سوال خودم بود ک تا ته میشه یا نه با دسمال پاک کنی ک فهمیدم نمیشه. فقط جلوش میشه پاک کرد😂

نه نه😂 من فهمیدم چی گفتی فقط سوال خودم بود ک تا ته میشه یا نه با دسمال پاک کنی ک فهمیدم نمیشه. فقط ...

آره دیگه فقط دم بینی😅

دقت کردی اینجا انگار گروه دونفره زدیم😂