2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 2666 بازدید | 166 پست
تا یک ماه روبه ب بالا ولی بدنمو تو بیداری میچرخوندم ففط صورتم بالا میگرفتم روب سقف😅دو تا بالش زیر س ...

دم دکترت گرم. خانم بوده یااقا.؟ من فقط یه هفته روبه بالا خوابیدم. 

واسه بعصی کارا نمیشه من همش سرم پایین میگیرم. مثلا موقع غذا درست کردن سر گاز سرم پایینه همش

تا یک ماه روبه ب بالا ولی بدنمو تو بیداری میچرخوندم ففط صورتم بالا میگرفتم روب سقف😅دو تا بالش زیر س ...

امکانش هست عکس پیامش برام بفرستی. البته اگ میشه. 

راستی سرم تا چندوقت استفاده کردی؟ روزی یبار کافیه؟ تو اینستا نگا میکزدم هرکی یجوری میگف. یکی میگفت سرنگ از پایین بگیر داخل سوراخا. یکی میگف کج بگیر. یکی میگف وقتی فشارداذی سرتو ببر بالا. یجا میگف کاری نکنید سرتونو خم کنید میاد پایین. یکی میگف ازحلق میا بیرون یا ازبینی. بالاخره نفهمیدم کدوم درسته. 

منشی هم ک کلا گف دوس داری استفاده کن چه برسه روششو بگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره منم مثه شمام. بهش گفتم فک کن من زنده نیستم دوباره میزدی. جالبه میگف من خیلی بامعرفتم. دقیقا تو ا ...

انشاالله ک سلامت باشی

خب دیگه خواسته معرفتشو ثابت کنه😂

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

دکتر ول کردم😅 واسه همین تاپیک زدم. خدا خیرت بده. این پماد هم تاوقتی تموم بشه استفاده کردی؟

مرسی خدا خودتو هم خیر بده

گفتم ک تاوقتی ک زخم خوب میشه خوب ک شد دیگه کرم بزن

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

اره اونجوری میشه دربینیم😑😅 میومد پایین بعد پاک میکردم😂 اخه میترسدم با دستمال به بینیم دست بزنم یا ...

😪👉 اینجور نباش😂

شوخیه ناراحت نشی🙏😘

نه با با نگران نباش کلا بعد یه هفته بینی جوش میخوره بعد یک ماه دیگه استخون جوش خورده

پاکش کن فین هم اروم 

دم دکترت گرم. خانم بوده یااقا.؟ من فقط یه هفته روبه بالا خوابیدم. واسه بعصی کارا نمیشه من همش سرم پا ...

واقعا دمشون گرم

دکتر جراح خانم دستیار آقا

من ب دستیار زنگ وپیام میدادم روز اول دستیار بهم مشاور داد شماره هم داد گفت جواب ازمایش بفرس برام سوالیم داشتی بپرس کلا دستیارش مشاوره میده ب همه بیمارا

جراح و فقط موقع عمل دیدم

مراعات کن همه جوره

موقع پخت غذا هم سرت راست بگیر 

امکانش هست عکس پیامش برام بفرستی. البته اگ میشه. راستی سرم تا چندوقت استفاده کردی؟ روزی یبار کافیه؟ ...

پاک کردم چتارو همش

سرم تا یک ماه ولی چنبارم آب نمک 

ابجوش سرد و کمی نمک اضافه میکردم

بهت گفتم اینو هم

هر ۶ ساعت یبار میشستم بعدش پماد

مثلا سرتو یکم کج میکنی بسمت چپ و به جلو خم

با سرنگ سرمو میریزی سمت راست بینیت طوریکه از سمت چپ بینیتم خارج بشه دوباره سرنگ پر میکنی سمت راستتم همینطور به راست کج میکنی  وسرم میریزی ب سوراخ چپ بینیت تا ازسمت راست خارج

اون جور منشیا میمیرن اگه جواب بدن مگه نمیدونی😂 

😂😂😢وای دقیقا. نه عزیزم ناراحت نشدم. مرسی ازت

خوبه جنبه داری پس😁

خواهش میکنم

پاک کردم چتارو همشسرم تا یک ماه ولی چنبارم آب نمک ابجوش سرد و کمی نمک اضافه میکردمبهت گفتم اینو همهر ...

اره گفتی. ببخشید دوباره تایپ کردی. فک کنم الزایمر دارم میگیرم😅

پس از حلق خارج نشه. فک کنم واسه من از همون سوراخی ک میدم داخل بیا بیرون ازون یکی خارج ن‌شه. 

سرنگ چندسی سی؟ هرسرنگ واسه هرسوراخ

پس زودتر بمیرن دکتر یه خوبشو بیاره جاشون😂

اره گفتی. ببخشید دوباره تایپ کردی. فک کنم الزایمر دارم میگیرم😅پس از حلق خارج نشه. فک کنم واسه من از ...

دور ازجونت پیش میاد 😅

اگه تو دهنتم رفت فقط قورت نده من گاهی میرفت حلقم ولی بیرون میریختم حالا اگم رفت تو حلقت نتونستی مشکلی نیست

نه باید از اون یکی سوراخ بریزی داخل ازاین یکی بیرون بریزه

سرنگ ده سی سی

هرسوراخ بینی یه سرنگ سرم بسشه

نری دوتا سرنگ بخری😂

اینام میمیرن یه روزی

دور ازجونت پیش میاد 😅اگه تو دهنتم رفت فقط قورت نده من گاهی میرفت حلقم ولی بیرون میریختم حالا اگم رف ...

خیلی خیلی ازت ممنونم. سوال اخرم ببخشید. 

سر سرم رو پاره میکردی؟ یا با سوزن از داخل میکشیدی. چون میگن اگ درش باز بشه الوده میشه. 

بعد درد نداره؟ نمیدونم چرا میترسم انجام بدم😑مخصوصا  بافشار بدم داخل خیلی میترسم. فشار نیاد به زخما بخیه های. 

یا اون همه ابو بدی داخل یجوری میشم مخصوصا شورم باشه حالم بهم میخوره. 

ولی بینیم کیپه باید حتما انجام بدم

خیلی خیلی ازت ممنونم. سوال اخرم ببخشید. سر سرم رو پاره میکردی؟ یا با سوزن از داخل میکشیدی. چون میگن ...

خواهش میکنم

اولاش،با سوزن میکشیدم دیدم سخته دیر سرنگ پر میشه

اومدم سر سرم سوراخ کردم گرد اندازه یدونه عدس بعد کمی ازش میریختم تو ظرف اندازه دوتا سرنگ تقریبا

باسرنگ از ظرف میکشیدم

نه گلم الوده نمیشه سرمش تزریقی نیست که فقط جای تمیز باشه

ترس نداره با فشار انجام نده 

ولی وقتی شسته میشه اینقد داخل بینی سبک میشه نفس کشیدنتم بهتر میشه

اگه طبق دستور العملی ک من گفتم انجام بدی هیچ مشکلی پیش نمیاد

خواهش میکنماولاش،با سوزن میکشیدم دیدم سخته دیر سرنگ پر میشهاومدم سر سرم سوراخ کردم گرد اندازه یدونه ...

انجام دادم ولی یا حلقم اومد یا از سوراخ همون بینی😅 از اون یکی خارج نشد. بعد اشکالی نداره سرمو پایین میگیرم؟ 

عزیزم داخل بینی رو باچی تمیز میکردی؟ چون من الان سرم زدم حس میکنم یه چیزی داخلشه ولی نیومد. فک کردم میشه با گوش پاکن داخلش ببری یا دستمال.فین نتونستم بکنم