2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 2666 بازدید | 166 پست
ممنونم نازارکم خدا بیامرزه مادر شما رو هم .آره منم میدیدم چن نفری همراه داشتنهمون یه نفر کافیه بقیه ...

بعضیا انسانیت ندارن.فک کن  دوست صمیمیم هم باهام کات کرد😂دختر البته. همون ک گفتم پیش این دکتر عمل کرده. سر چی حالا. روزی ک تامپون کشیدم بهم زنگ زد جواب ندادم. خانم شاکی شده چرا جواب ندادی. یه پیام بلند بالا برام فرستاده ک بیمعرفتی بهت خوبی کردم اینجوری جوابمو میدی. حالا خوبیش چی بوده چند بار زنگ زده پیگیر شده ک ویزیتم کی، عملم کی. خلاصه منو بلاک کرده و طلبکار. بهش گفتم تو درک نداری نمیبینی شرایط منو. یکبار زنگ زدی جواب ندارم فرداش بزنم. 

سوختن از خشکیشه هیچ صرر نداره مگه منم نزدم دکترمم گف بزن هیچمم نشد زخمت زودتر خوب میشه اگه بد باشه چ ...

چجوری داخل بزنم؟ روزی چند بار تا کی بزنم? 

خودمم تازه دکتر شناختم اصلن فک نمیکردم اینمدلی باشه. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون من بودم😁ممنونم گلم آره خیلی خوب شده من طبیعی گفتم عملش کنن هرکی دیده گفته خیلی خوب وخوشگل شدهم ...

مبارکت باشه😅 خیلی حس خوبیه. خداکنه مال منم این سوراخاش خوب شه. فعلا ک قوس و اینا هیچی معلوم نیس

پس پوستت خوبه خدا رو شکر منم اینجوری بودمولی بشور چون سرم شوری داره باعث میشه هم تمیز بشه هم ب کیپی ...

راسی ابریزش بینی دارم بکشم داخل عب نداره. چحوری پاکش کنم. نمبشه ک با دستمال کاغذی بینی رو فشار زدی

خواهش میکنم خواهری

ببخشید عزیزم خیلی ازت سوال میکنم. کلا تا ده روز استراحت کردی غذا نپختی؟ بعدش دیگ کارای خونه خودت انجام دادی. 

چند وقت بعد به پهلو خوابیدی؟ . دکترم فردای تامپون گف به پهلو بخوابین مسواک بزنین غذای جویدینی بخورین. یعنی دوروز بعده عمل. 

این یدونرو جواب داد😂

بعضیا انسانیت ندارن.فک کن دوست صمیمیم هم باهام کات کرد😂دختر البته. همون ک گفتم پیش این دکتر عمل کر ...

دلشون از سنگم نیست آهن فولادیه😅

هی هیییی بخاطر اینکه فقط جواب ندادی😵‍💫

من ب هرکی زنگ بزنم جواب نده میگم شاید گوشیش سایلنته دستش بنده یا جائیه نمیتونه جواب بده برام هزاران بار پیش اومده گله هم نمیکنم یا ک دلخور بشم

اینکارا بچگونه س منطق ودرک داشتن توهر کار و شرایطیه

دیگه ادم اگه خوبی کرد نباید طعنه ش بزنه که

میگفتی شاید اصن دستشویی بودم تو صبر میکردی حالا😂

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

چجوری داخل بزنم؟ روزی چند بار تا کی بزنم? خودمم تازه دکتر شناختم اصلن فک نمیکردم اینمدلی باشه.

پماد اندازه دونه نخود بزن سر گوش پاک بزن رو بخیه ها وداخل بینیت

روزی سه بار صبح ظهر شب

دکتر و دیگه ولش خودت از تجربه مفید دیگران و وداخل گوگل استفاده کن فقط زخمارو نخارون کنده میشن جاش میمونه

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

مبارکت باشه😅 خیلی حس خوبیه. خداکنه مال منم این سوراخاش خوب شه. فعلا ک قوس و اینا هیچی معلوم نیس

سلامت باشی گلم

آره والا حسش خوبه 😁

خوب میشی این دوره نقاهتم میگذره

قوس وشکلش ک بعد دوسه کم کم نشون میده هنوز ورمه

راسی ابریزش بینی دارم بکشم داخل عب نداره. چحوری پاکش کنم. نمبشه ک با دستمال کاغذی بینی رو فشار زدی

یا خدا نکنه میزاری در بینیت میفی باشه😅

با دستمال پاکش کن فشار نیار دردت بگیره

خیلی آروم فین کن ک بیاد بیرون بعد همون سرم خودش تاثیر داره واسه ابریزش بینی مثل اب نمک ابریزشتو خشک میکنه

قرص ابریزش بینی بگیر بخور

ببخشید عزیزم خیلی ازت سوال میکنم. کلا تا ده روز استراحت کردی غذا نپختی؟ بعدش دیگ کارای خونه خودت انج ...

خواهش میکنم اشکالنداره عزیزم من خوشحال میشم بتونم ب کسی کمک کنم

تا ده روز فقط غذا نپختم ولی بعد از ۵ روز نشسته جارو میکشیدم . ظرفارو میشستم ولی سر خم نمیکردم گچشو باز کردم بیرونم میرفتم خرید خورد خوراک داشتم میخریدم اونارم

ولی جسم سنگین بر ندار اونم در حد یکی دو کیلو اشکالنداره الان دیگه ورزش سبک اشکالنداره ورزش سنگینم نباید انجام بدی

تا یک ماه روبه ب بالا ولی بدنمو تو بیداری میچرخوندم ففط صورتم بالا میگرفتم روب سقف😅

دو تا بالش زیر سرت بزار تا سرت بلندتر از بدنت باشه ورم وکم کنه تو گوگل بری هست.

دکتر من بعد دوهفته پیام دادم گفت اشکالنداره ب پهلو بخواب

خودم تا یک ماه همینکارو کردم رعایت کردم

مسواک هم گفت مشکلی نیست فقط آروم آروم بزن

دهنم کم میتونستم باز کنم مسواک بزور ب دتدون عقبیام میکشیدم 

همه چی قبل عمل و بعد عمل تو دوتا پیام  لیست بلند برام توضیح داده بود ک چکار کنم

میگفتی وظیفه ت بود جواب دادی دکی😂

سلامت باشی گلمآره والا حسش خوبه 😁خوب میشی این دوره نقاهتم میگذرهقوس وشکلش ک بعد دوسه کم کم نشون مید ...

دوسه ماه 

دلشون از سنگم نیست آهن فولادیه😅هی هیییی بخاطر اینکه فقط جواب ندادی😵‍💫من ب هرکی زنگ بزنم جواب نده ...

اره منم مثه شمام. بهش گفتم فک کن من زنده نیستم دوباره میزدی. جالبه میگف من خیلی بامعرفتم. دقیقا تو این شرایط عمل من اینجوری کرد. 

من بیشتر رو این دوستم حساب باز کرده بودم ک مراقبتا رو ازش میپرسم چون خودشم پیش همین دکتر عمل کرده بود و خودش میگف من همجوره باهاتم. نگران نباش. از فردای تامپون اینجوری کرد باهام

پماد اندازه دونه نخود بزن سر گوش پاک بزن رو بخیه ها وداخل بینیتروزی سه بار صبح ظهر شب دکتر و دیگه ول ...

دکتر ول کردم😅 واسه همین تاپیک زدم. خدا خیرت بده. این پماد هم تاوقتی تموم بشه استفاده کردی؟ 

یا خدا نکنه میزاری در بینیت میفی باشه😅با دستمال پاکش کن فشار نیار دردت بگیرهخیلی آروم فین کن ک بیاد ...

اره اونجوری میشه دربینیم😑😅 میومد پایین بعد پاک میکردم😂 اخه میترسدم با دستمال به بینیم دست بزنم یافین کنم. 

انتی هسیتامین میگی؟