2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 2663 بازدید | 166 پست
بنظرت الان 18 روز گذشته پماد بگیرم بزنم داخل? یا رو بخیه. فک نکنم دیگ الان فایده داشته باشه. البته د ...

زخمه هنوز طبیعیه ک میسوزه میدونی چقد باهاش ور رفتن بیچاره بینیامون😅

بینی بعد عمل حساس میشه مراقبت میخواد گلم هنوز دیر نیس هم شستشو بده هم پماد بزن یه هفته میبینی چقد حس بهتری دلری

زخمش اگه خوب شد پماد نزن دیگه کرم بگیر بزن همونطور ک گفتم استفاده کن نزنی روش بمونه کرم مشخص باشه در بینیت سفید باشه

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممکنه تا دوسه ماه سوراخای بینی قرینگی داشته باشن جای نگرانی نیست ی طرف بینی ورمش بیشتره چون دکتر اول ...

اره دیدم مرسی ازت. داخلش نمیدونم خوب شده یا نه. نمیدونم داخل پماد بزنم یانه بنظرت یا سرم استفاده کنم؟ ولی بخیه خوب شده. وقتی سر چهارروز کشید 

زخمه هنوز طبیعیه ک میسوزه میدونی چقد باهاش ور رفتن بیچاره بینیامون😅بینی بعد عمل حساس میشه مراقبت می ...

مرسی ازت خیلی باصبوری جوابمو دادی💖

ترمیم کننده تا چندوقت استفاده کردی. 

چ زنداداش خوبی داری😅البته من مجردم. ولی خب زندادش من فقط روزه اول یسر اومد و رفت. هرچی هم میگم تو غ ...

مرسی آره زن داداشم خوبه خدا خیرش بده🥰😘

منم مجردم گلم 😅چون خودم ابجی ندارم ومادرمم رحمت خدا رفتن باهم رفتیم کلینیک واسه مشاوره ودکتر نظر بده ونوبت گرفتن

گفتم من عذا پختن دارم کارام کی بکنه گفت خودم هستم نگران نباش تا ۴ ،۵ روز میام خونتون دیگه بنده خدا دوشبم خونمون خوابید کارای خونه اون میکرد بعد من اون نوبت گرفت گفتم منم میام کمک تو نوبتی

عمل ک کرد مامان وابجیش پیشش بودن کاراشو میکردن منم هرروز زنگ میزدم حالش میپرسیدم چنبارم رفتم پیشش ابمیوه بردم سوپ و اینا درس کردم بردم براش یبارم خونه خودمون شام درس کردم بردم براشون  

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

مرسی آره زن داداشم خوبه خدا خیرش بده🥰😘منم مجردم گلم 😅چون خودم ابجی ندارم ومادرمم رحمت خدا رفتن با ...

عزیزه دلم. خدا رحمت کنه. منم مادرم فوت شده. باخواهرم رفتم. چقدم سخت بود وقتی میدیدم همه چندتا همراه دارن ولی من نه. ولی خب زندادشام هیچ کدوم یه کمکی نکردن. 

اره دیدم مرسی ازت. داخلش نمیدونم خوب شده یا نه. نمیدونم داخل پماد بزنم یانه بنظرت یا سرم استفاده کنم ...

پس پوستت خوبه خدا رو شکر منم اینجوری بودم

ولی بشور چون سرم شوری داره باعث میشه هم تمیز بشه هم ب کیپی کمک میکنه کمتر بشه

پماد هم داخل هم بیرون میشه استفاده کرد چون ب هرحال پماد واسه رو زخمه

مرسی ازت خیلی باصبوری جوابمو دادی💖ترمیم کننده تا چندوقت استفاده کردی.

خواهش میکنم 💖 لطفداری☺️

تا آخرش ک کرم تموم میشه دکتر گفت بزن

چون ترمیم کننده س عزیزم جای بخیه صاف میشه 

پس پوستت خوبه خدا رو شکر منم اینجوری بودمولی بشور چون سرم شوری داره باعث میشه هم تمیز بشه هم ب کیپی ...

راستش میترسم پماد داخل بزنم ضرر نداشته باشه. همون سرم استفاده کنم بهتره. 

چون الان دوسه هفته گذشته پماد روزای اول باید میزدم. 

نمیدونم چرا دکتر تجویز نکرد. 

امروزم به دکتر گفتم میسوزع هیچی نگفت. میتونست بگه یه چیزی استفاده کن

عزیزه دلم. خدا رحمت کنه. منم مادرم فوت شده. باخواهرم رفتم. چقدم سخت بود وقتی میدیدم همه چندتا همراه ...

ممنونم نازارکم خدا بیامرزه مادر شما رو هم .

آره منم میدیدم چن نفری همراه داشتن

همون یه نفر کافیه بقیه شون اضافه ن

اشکالنداره نیان خودتو خواهرت سلامت باشین 😅

شمام یادت نمیره زمین گرده  ولی شما خوبی کن بهشون اگه اتفاقی افتاد براشون شاید یادشون بیاد ک رحم وانسانیت چیز خوب و باارزشیه

راستش میترسم پماد داخل بزنم ضرر نداشته باشه. همون سرم استفاده کنم بهتره. چون الان دوسه هفته گذشته پم ...

سوختن از خشکیشه هیچ صرر نداره مگه منم نزدم دکترمم گف بزن هیچمم نشد زخمت زودتر خوب میشه اگه بد باشه چرا میگن پماد زخم روزخم بزنین

هردوش استفاده کن خوبه پماد نرمشم میکنه

منم نمیدونم دکترت چرا اینقد بی اهمیته نسبت ب بیماراش فقط بلد بوده تیغ بزنه وبدوزن ومول بگیرن دیگه پاسخ سوال بیمار و وضعیتش هیچ

😑😀😀اها. اسم کاربرا رو نگا نکردم. یادم یکی گف برج 5.بازم مبارکه. الان خشگل شده

همون من بودم😁

ممنونم گلم آره خیلی خوب شده من طبیعی گفتم عملش کنن هرکی دیده گفته خیلی خوب وخوشگل شده

من بیتیم جمع جور بود ولی ازبچگی  باصورت خوردم زمین رو بینیم کمی شکستگی دلشت برجسته بود رفتم تعمیرش کردم😂